Setari Cookie-uri

(P)Pregateste-ti trupul pentru vara

Frumusetea reprezinta esenta feminitatii insa ca orice esenta ea isi poate pierde intensitatea daca nu este improspatata. Toate femeile isi doresc sa fie frumoase si barbatii isi doresc alaturi o femeie frumoasa si cocheta

Frumusetea reprezinta esenta feminitatii insa ca orice esenta ea isi poate pierde intensitatea daca nu este improspatata. Toate femeile isi doresc sa fie frumoase si barbatii isi doresc alaturi o femeie frumoasa si cocheta. Omul este un mare consumator de estetic. Frumusetea, ca orice lucru pretios in lumea asta, trebuie sa fie intretinuta. Si acum cand tehnologia moderna ne usureaza atat de mult eforturile personale ar fi un adevarat sacrilegiu sa nu profitam de ea pentru a ne intretine frumusetea si a ne corecta micile defecte.

Trecerea de la sezonul rece la cel cald impune cu atat mai mult ingrijiri atente. In curand vom trece la rochite vaporoase, nu ne vom mai infasura in haine groase care ne mai ascundeau unele defecte. Sezonul primavara-vara impune renuntarea la comoditate si implicarea in “cura de frumusete” care ne va aduce satisfactie personala, incredere in noi insene si admiratie din partea celorlalti.

Si pentru ca totul sa fie mult mai simplu, mai eficient si extrem de placut, cel mai bine ar fi sa apelam la ajutorul unor specialisti. Pentru ca aici nu vorbim despre un simplu tratament, ne pregatim pentru zilele toride de vara si cine nu isi doreste sa arate ca o zeita pe plaja?

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.