Setari Cookie-uri

Secretele machiajului

Pentru ca machiajul sa fie folosit in favoarea noastra trebuie sa ii cunoastem secretele sau anumite trucuri. Un machiaj corect poate sa creeze iluzia perfectiunii, poate sa schimbe radical infatisarea

Pentru ca machiajul sa fie folosit in favoarea noastra trebuie sa ii cunoastem secretele sau anumite trucuri. Un machiaj corect poate sa creeze iluzia perfectiunii, poate sa schimbe radical infatisarea insa atentie, se poate sa si imbatraneasca sau sa modifice in sens negativ daca nu avem minimul de informatii. Daca sunteti incepatoare mai bine cereti si o alta opinie dupa ce incheiati procesul de infrumusetare, este mai sigur asa. Pentru a veni in sprijinul vostru va prezentam cateva secrete ale machiajului, testate si verificate.

1. In mod firesc, dupa ce am aplicat o crema hidratanta urmatorul pas al machiajului fetei ar fi aplicarea fondului de ten si abia apoi a pudrei. Insa in cazul unui ten care prezinta multe imperfectiuni se recomanda mai intai aplicarea pudrei si apoi a fondului de ten.

2. In general se recomanda combinarea a doua nuante de fond de ten pentru a o obtine pe cea potrivita tenului vostru. Unii specialaisti considera chiar ca ar trebui sa se foloseasca tonuri diferite in functie de zona fetei (de exemplu pentru zona T, frunte, pometi etc). Deoarece este destul de dificil sa descoperiti aceste combinatii singure (dar merita sa incercati) puteti sa apelati pentru inceput la un specialist si apoi sa ii “furati” trucurile.

3. Un obraz cazut va arata mult mai bine daca se va aplica un fard deschis in interior si in exterior pentru a crea impresia de ridicare a zonei cazute.

4. Baza machiajului rezista mai mult daca aplicati inainte comprese cu apa minerala pe fata. Acest truc este cu atat mai util pentru ocaziile speciale, cand va doriti ca machiajul sa reziste o seara intreaga.

5. Pentru a da stralucire unui ten palid puteti sa folositi cu incredere un ruj mai aprins. Gwen Stefani este dovada reusitei unei astfel de combinatii.

6. Pudra este utila si pentru buze. Aplicata inaintea rujului va mari aderenta acestuia si ii va conferi rezistenta.

7. Un punct de fard deschis la culoare, aplicat discret in coltul interior al ochiului sporeste stralucirea si confera ochilor luminozitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.