Setari Cookie-uri

(P) Tratament de remodelare... in casa ta!

Frumusetea... dezideratul catre care tinde orice femeie. �O femeie frumoasa este o imagine care innebuneste prin splendoare pe toti privitorii� spunea poetul Ralph Waldo Emerson. Femeia in sine este o splendoare, insa ca orice alt lucru de pret si frumusetea trebuie sa fie intretinuta. Treptat incep sa apara ridurile, la inceput unul aproape insesizabil in coltul gurii sau in zona ochilor, apoi observi ca ti-a aparut primul fir de par alb si esti surprinsa ca hainele pe care le-ai cumparat cu un an in urma nu te mai cuprind.

Articol sustinut de
noul Gel de Subtiere si Remodelare de la NIVEA


Frumusetea... dezideratul catre care tinde orice femeie. “O femeie frumoasa este o imagine care innebuneste prin splendoare pe toti privitorii” spunea poetul Ralph Waldo Emerson. Femeia in sine este o splendoare, insa ca orice alt lucru de pret si frumusetea trebuie sa fie intretinuta. Treptat incep sa apara ridurile, la inceput unul aproape insesizabil in coltul gurii sau in zona ochilor, apoi observi ca ti-a aparut primul fir de par alb si esti surprinsa ca hainele pe care le-ai cumparat cu un an in urma nu te mai cuprind.

nivea
Te uiti cu nostalgie la pozele din trecut si nu iti vine sa crezi ca esti tu femeia cea subtirica din poze. Iar kilogramele se tot aduna, nu mai este atat de usor sa scapi de. La inceput, te ingrasi usor in zona coapselor. Pana nu demult, nu iti faceai mari probleme: o cura de cateva zile iti rezolva problema. Numai ca nesuferitele de kilograme nu se mai lasa atat de usor, ci devin tot mai evidente. Pentru ca acum ai 30 de ani, varsta considerata pe de o parte apogeul feminitatii, dar pe de alta parte varsta la care apar primele semne ale imbatranirii. De acum va trebui sa acorzi mult mai multa atentie ingrijirii corporale, sunt convinsa ca si tu, ca si mine si ca orice alta femeie, iti doresti sa arati bine.

Acumularile de grasime si apa de la nivelul tesutului conjunctiv apar de obicei la nivelul coapselor si membrelor inferioare, pe brate, in zona interioara a genunchilor sau pe abdomen, insa pot sa apara si la nivelul gleznelor sau in zona superioara a spatelui, ceea ce va provoca ingrosarea cefei.
Din fericire insa acum s-au descoperit cativa aliati foarte pretiosi in lupta cu depozitele grase. Pe langa gama variata de tratamente profesionale, pusa la dispozitie de saloanele de frumusete, putem sa ne ingrijim foarte bine si acasa cu ajutorul cremelor si gelurilor pentru subtiere si remodelare corporala. Acestea contin ingrediente extrem de benefice cu actiune sigura asupra zonelor cu probleme: colagen, cofeina, proteine vegetale si exctracte din diferite plante, precum ceaiul alb si anasonul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.