Setari Cookie-uri

Frumusete fara varsta cu ceai alb si anason

Tineretea si frumusetea corpului nostru sunt de multe ori agresate de trecerea timpului, de viata sedentara, alimentatia haotica si ritmul de viata alert pe care il traim. Metabolismul uman sufera numeroase modificari ce se resimt puternic in jurul unor praguri de varsta ce marcheaza trecerea de la o perioada de viata la alta. La fel se intampla si in jurul varstei de 30 de ani, cand metabolismul femeii se confrunta cu numeroase modificari si cele mai suparatoare efecte ale trecerii timpului isi fac aparitia: acumularea de depozite adipoase si semnele de imbatranire.

Articol sustinut de
noul Gel de Subtiere si Remodelare de la NIVEA


Tineretea si frumusetea corpului nostru sunt de multe ori “agresate” de trecerea timpului, de viata sedentara, alimentatia haotica si ritmul de viata alert pe care il traim. Metabolismul uman sufera numeroase modificari ce se resimt puternic in jurul unor praguri de varsta ce marcheaza trecerea de la o perioada de viata la alta. La fel se intampla si in jurul varstei de 30 de ani, cand metabolismul femeii se confrunta cu numeroase modificari si cele mai suparatoare efecte ale trecerii timpului isi fac aparitia: acumularea de depozite adipoase si semnele de imbatranire.

Solutia pentru aceste transformari nedorite o gasim in natura, cel mai bun prieten al sanatatii si frumusetii umane. Astfel ea ne ofera plante ale caror principii active ajuta la subtierea si remodelarea corpului precum si la mentinerea tineretii. Foarte apreciate in aceste privinte sunt efectele ceaiului alb si ale anasonului.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.