Setari Cookie-uri

Artificial sau natural?

Tot mai multe femei isi doresc o piele sanatoasa si bronzata tot timpul anului. O solutie ar fi sa iei avionul si sa-ti petreci lungile luni de iarna pe plajele insorite ale emisferei sudice pentru a intra in primavara cu un bronz seducator. Dar sa trecem la solutii reale Pentru a nu intampina vara nebronzate, puteti apela la autobronzant sau la solar. Daca solarul vi se pare prea periculos (pe buna dreptate!), atunci, cu siguranta, cremele cu efect imediat de bronzare sunt solutia ideala pentru voi.

Tot mai multe femei isi doresc o piele sanatoasa si bronzata tot timpul anului. O solutie ar fi sa iei avionul si sa-ti petreci lungile luni de iarna pe plajele insorite ale emisferei sudice pentru a intra in primavara cu un bronz seducator. Dar sa trecem la solutii reale…

Pentru a nu intampina vara nebronzate, puteti apela la autobronzant sau la solar. Daca solarul vi se pare prea periculos (pe buna dreptate!), atunci, cu siguranta, cremele cu efect imediat de bronzare sunt solutia ideala pentru voi.

Autobronzantele se gasesc in mai multe variante: lotiune, spray sau crema, pentru piele inchisa sau deschisa. Este foarte important sa alegeti nuanta potrivita tenului, altfel riscati sa va bronzati inestetic.

Modalitati de aplicare a autobronzantului:

autobronzant 1. Primul pas pentru a obtine un bronz perfect, este pregatirea pielii. Daca aveti pielea uscata, este indicat sa incepeti hidratarea cu o lotiune hranitoare cu cateva zile inainte de a aplica autobronzantul. Insistati pe zonele mai aspre: coate si genunchi.

2. Inainte de aplicarea autobronzatului, folositi un scrub pentru a indeparta stratul de celule moarte de la suprafata pielii.

3. Autobronzantul se aplica intotdeauna pe pielea uscata. Daca nu aveti rabdare si il aplicati pe epiderma umeda, exista riscul de aparitie a petelor, care, dupa cum stiti, sunt foarte inestetice si greu de indepartat.

4. Pentru a nu va pata mainile este recomandat sa folositi manusi de plastic. Daca nu aveti la indemana, spalati-va pe maini imediat dupa ce ati aplicat crema. Autobronzantul se aplica de jos in sus: picioare, trunchi si brate. Pe fata se aplica dinspre centru spre extremitati. Evitati sa aplicati crema la radacina parului sau in zona sprancenelor. Este recomandata folosirea aceleasi cantitati de autobronzant pentru fiecare parte a corpului. Acesta trebuie intins bine pe toate suprafata pielii pentru a nu avea parte de surprize neplacute.

5. Specialistii ne recomanda ca, dupa alicarea autobronzantului, sa evitam sa atingem sau sa ne imbracam cel putin 30 de minute. Autobronzantul se aplica la un interval de 3-5 zile pentru a putea obtine bronzul perfect dupa care tanjiti.

Spray-ul este foarte usor de folosit, deoarece se usuca imediat si nu murdareste hainele. Se aplica direct si se intinde bine pe pielea hidratata. Se aplica zilnic pana la obtinerea nuantei dorite, dupa care o data la 3-5 zile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.