Setari Cookie-uri

Trucuri pentru sani mai mari

Sanii reprezinta, pentru unele femei, un motiv de mandrie. Pentru cele mai putin norocoase, fiecare privire aruncata sanilor este un cosmar. Toate ne dorim sa avem sani perfecti, care sa starneasca invidia femeilor si admiratia barbatilor.

Sanii reprezinta, pentru unele femei, un motiv de mandrie. Pentru cele mai putin norocoase, fiecare privire aruncata sanilor este un cosmar. Toate ne dorim sa avem sani perfecti, care sa starneasca invidia femeilor si admiratia barbatilor.

Daca suferiti din cauza sanilor foarte mici si va doriti cu disperare un numar mai mare la cupa sutienului, doar implanturile cu silicon pot face minuni. Daca bisturiul nu se afla pe lista voastra de optiuni, exista si alte trucuri care va pot ajuta sa aveti sanii mai mari.

De doua ori pe an este recomndat sa mergeti la un control de rutina, mai ales daca va dor sanii sau descoperiti o umflatura. Vizitele la medic va pot scuti de neplaceri pe viitor. Nu uitati, doar sanii sanatosi sunt cu adevarat frumosi.

marire sani 1. Exercitiile fizice sunt foarte importante pentru mentinerea elasticitatii si a fermitatii sanilor. Cele mai indicate sunt ganterele, dar daca nu aveti, le puteti inlocui cu sticle de jumatate de litru, umplute cu apa. Cu picioarele usor departate si cu mainile pe langa corp, ridica bratele lateral pana ajung paralel cu podeaua, dupa care coboara-le incet. Repeta exercitiul in 3 serii a cate 10 ridicari, de 3 ori pe saptamana. Instructorii de fitness ne recomanda si semiflotarile, pe care le efectuam stand sprijinite in genunchi si maini.

2. Alegerea sutienului perfect ne scuteste de multe neplaceri. Catalin Botezatu a declarat, in urma cu ceva timp, ca o rochie superba isi poate pierde din stralucire daca purtam un sutien nepotrivit. Alegeti cupa si marimea potrivita sanilor vostri. Sutienele prea mari creeaza un efect optic dizgratios, iar cele prea mici, va turtesc sanii. Una dintre cele mai ingenioase inventii a secolului trecut este sutienul Wonderbra, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba vestimentara.

3. Dusurile scotiene sunt o solutie pentru mentinerea fermitatii. Inainte de a iesi de la dus, rafatati-va sanii, alternative, cu apa rece si apa calda. Acest exercitiu da rezultate si in cazul celulitei, dusmanul numarul 1 al femeilor.

4. Hidratarea si ingrijirea zilnica a sanilor va ajuta sa ii mentineti in forma si sanatosi. Deoarece pielea pieptului este mai sensibila decat cea a tenului, este recomandat ca, dupa dus, sa folositi creme speciale pentru bust si fermitate. Maasati-va usor, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.