Setari Cookie-uri

Blog kudic: In forma

61 de kg. Atat am azi. De la 69, cam cat aveam in urma cu 3 luni si jumatate. Exista cel putin un plan in viata mea in care mi-am schimbat obiceiurile in totalitate - felul in care mananc si felul in care privesc sportul. Nu am avut nici un obiectiv cand am inceput sa fac Pilates, de fapt mi se parea pur si simplu interesant si de aia am continuat. Pe urma am inceput sa iau antrenamentele foarte in serios si nu au fost putine datile cand am venit de la sala spre casa cu taxiul pentru ca nu imi mai puteam misca nici un muschi din corp. Am avut febra musculara de zeci de ori si de fiecare data mi-am zis ca nu are cum sa fie mai rau de atat. Interesant este ca fiecare antrenament, cu cat este mai dur, cu atat iti induce o vointa si mai puternica. Sau asta mi s-a intamplat mie, iar sa simt asa ceva a fost in sine o alta experienta pentru ca fundamental nu pot considera ambitia unul dintre atuurile mele. Dar aici simt mereu ca pot tot.

61 de kg. Atat am azi. De la 69, cam cat aveam in urma cu 3 luni si jumatate. Exista cel putin un plan in viata mea in care mi-am schimbat obiceiurile in totalitate - felul in care mananc si felul in care privesc sportul. Nu am avut nici un obiectiv cand am inceput sa fac Pilates, de fapt mi se parea pur si simplu interesant si de aia am continuat.

Pe urma am inceput sa iau antrenamentele foarte in serios si nu au fost putine datile cand am venit de la sala spre casa cu taxiul pentru ca nu imi mai puteam misca nici un muschi din corp. Am avut febra musculara de zeci de ori si de fiecare data mi-am zis ca nu are cum sa fie mai rau de atat. Interesant este ca fiecare antrenament, cu cat este mai dur, cu atat iti induce o vointa si mai puternica. Sau asta mi s-a intamplat mie, iar sa simt asa ceva a fost in sine o alta experienta pentru ca fundamental nu pot considera ambitia unul dintre atuurile mele. Dar aici simt mereu ca pot … tot.

pilates Fireste, alimentatia s-a modificat la randu-i. Au fost mai grele, dupa cum probabil stiti si voi, primele 2 saptamani atunci cand imi venea sa mananc din toate, oricand. Pe urma m-am calmat. Am invatat sa mananc putin si des (niciodata nu ma satur la o masa), am renuntat la paine, dulciuri sintetice ( dar mananc fructe dulci, sau gem dimineata sau ciocolata dietetica din cand in cand), orice fel de fainoase, sucuri (beau doar apa sau sucuri naturale, stoarse dimineata) si doar in cazuri deosebite mananc dupa 7 seara (daca nu am apucat sa mananc pana atunci, daca sunt in oras, la o masa etc.).

Am invatat sa ma relaxez si sa respir. Ce-i asta? Pai, relaxarea in pierderea kilogramelor este extrem de importanta pentru ca in cazul nerelaxarii corpul produce un hormon care este aducator de extrakilograme pe fond nervos. In ceea ce priveste respiratia, adesea starile proaste pe care le avem se datoreaza modului incorect de-a respira, faptului ca aerul nu umple tot corpul atunci cand inspiram. Inspirati adanc, expirati puternic, ca si cand va pregatiti sa suflati in ceva.

Dupa ce vedeti primele rezultate, o sa va doriti mai mult. E firesc. Eu am slabit destul de putin in prima luna, insa veti vedea ca, desi nu pierdeti neaparat in kilograme, va veti remodela cu siguranta silueta. Eu vin de la masura 44. Azi port 36. Ma simt bine. Pot purta cu mai multa lejeritate lucruri pe care nu imi venea sa le port pana acum si, asa cum spune si antrenoarea mea de Pilates, care are o poveste extraordinara, “atunci cand ai pierdut atatea kilograme este imposibil sa nu vrei sa fi putin exhibitionist”. I hear ya sister!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.