Setari Cookie-uri

Natural sau fals

Rimelul, rujul sau blush-ul sunt unele dintre cele mai mari inventii ale secolului trecut, reusind sa faca milioane de femei dependente de efectele sale.

Rimelul, rujul sau blush-ul sunt unele dintre cele mai mari inventii ale secolului trecut, reusind sa faca milioane de femei dependente de efectele sale. Exista femei care nu concep sa iasa din casa fara un machiaj perfect, manichiura impecabila si coafura dupa ultimele tendinte. La polul opus, se afla acele femei care aleg sa nu puna accent pe aspectul fizic, si pentru care nu conteaza daca se machiaza sau daca parul este prins in coada sau lasat liber.

Make-up artistii ne pun la dispozitie nenumarate produse de beauty sau styling care ne pun in dificultate atunci cand trebuie sa ne hotaram asupra unui singur.

Lip-gloss sau ruj?
buze O intrebare pe care si-o pun toate femeile dimineata cand isi definitiveaza look-ul.
Rujul este cel mai folosit produs din trusa de farduri, iar de-a lungul timpului a trecut prin multe schimbari. Cercetatorii de stiinta sustin ca rujul a fost folosit pentru prima oara in urma cu 5000 de ani si era fabricat din praful obtinut din faramitarea pietrelor semipretioase. Astazi, rujul se gaseste in formule mate, lucioase, cremoase, iar paleta coloristica este foarte variata de la roz pal pana la negru.
Daca doriti ca buzele voastre sa arate in permanenta perfect, cea mai potrivita solutie este rujul rezistent la transfer. Aplicati inainte un balsam de buze, deoarece componenta rujului va va usca buzele.
Daca nu va place sa folositi ruj, lipgloss-ul este varianta ideala. In nuante vii, sidefata sau incolore, acestea se potrivesc femeilor de orice varsta. Pot fi purtate la birou, la magazinul din colt sau seara in club.

Fond de ten lichid versus fond de ten pudra?
ten Tenul are nevoie de protectie indiferent de anotimp, iar fondul de ten este alegerea perfecta deoarece il apara de praf, fum, deshidratare, vant sau soare.
Fondul de ten lichid nu are o putere de acoperire mare si este recomandat pentru zilele toride de vara, datorita texturii sale usoare.
Fondul de ten compact are o putere de acoperire mare si se adreseaza in general persoanelor care au probleme cu tenul. Daca alegeti varianta 2 in 1, aveti avantajul de a beneficia de efectele fondului de ten si al pudrei in acelasi timp.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.