Setari Cookie-uri

Machiaj rapid

Somnul a devenit un lux in aceste zile si cateodata ne este foarte greu sa ne dam jos din pat cand suna ceasul la 7 dimineata. Pentru inca 15 minute de somn, multe dintre noi sunt tentate sa sara chiar si peste machiajul natural

Somnul a devenit un lux in aceste zile si cateodata ne este foarte greu sa ne dam jos din pat cand suna ceasul la 7 dimineata. Pentru inca 15 minute de somn, multe dintre noi sunt tentate sa sara chiar si peste machiajul natural care ne scoate in evident cele mai frumoase trasaturile ale fetei.

Urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa va machiati in fiecare dimineata in doar 5 minute si sa fiti gata de plecare mai repede decat va asteptati.

1. Dupa ce te-ai spalat pe fata, aplica obligatoriu o crema de fata puternic hidratanta care iti va proteja tenul intreaga zi.

2. lucy liu Mascheaza-ti cearcanele si petele de pe fata cu un creion corector/anticearcan. Creionul corector se gaseste in mai multe variante, in functie de problemele tenului: verde (estompeaza petele rosiatice: cosuri, cuperoza), violet (estompeaza zonele cu pete gri), portocaliu (estompeaza zonele albastrui; vene, hematoame), roz (esotompeaza zonele cu tenta olive), galben (estompeaza zonele cu tenta maronie)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.