Setari Cookie-uri

(P)Machiajul permanent

uzele perfect conturate, ochii pusi in valoare, sprancenele creionate impecabil? Asa ti-ai dori sa arati tot timpul dar nici una dintre noi nu are nici timpul si nici dexteritatea necesara pentru a fi mereu aranjata asa cum ar vrea... Nu pana sa apara machiajul permanent. Acum ai solutia pe care ai asteptat-o pentru a fi frumoasa fara farduri, poti uita de grija creionului ntins la ochi si a rujului care nu rezista pe buze.

Buzele perfect conturate, ochii pusi in valoare, sprancenele creionate impecabil? Asa ti-ai dori sa arati tot timpul dar nici una dintre noi nu are nici timpul si nici dexteritatea necesara pentru a fi mereu aranjata asa cum ar vrea... Nu pana sa apara machiajul permanent. Acum ai solutia pe care ai asteptat-o pentru a fi frumoasa fara farduri, poti uita de grija creionului intins la ochi si a rujului care nu rezista pe buze.

Machiaj permanent buze


Inca din Antichitate buzele au fost considerate un simbol al feminitatii si al senzualitatii, au fost mereu puse in valoare si marcate in operele de arta.

Dar ce te faci daca natura nu te-a inzestrat cu buze de zeita?

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.