Setari Cookie-uri

(P)Tratamente soc anticelulitice - oferte!

Este vara! Deja visam la insorita plaja�., dar micile si inesteticile pernute de grasime, ca sa nu mai vorbim de mult hulita celulita, ne intristeaza.

Este vara! Deja visam la insorita plaja…., dar micile si inesteticile pernute de grasime, ca sa nu mai vorbim de mult hulita celulita, ne intristeaza.

Aproape 90% dintre femei au celulita! Acest lucru explica aparitia ei in special in anumite perioade ale vietii unei femei, respective pubertate, sarcina, menopauza si sindrom premenstrual. Chiar si tinerele cu silueta de invidiat si care practica sportul de placere sau de performanta se pot pricopsi cu ea. Chiar de la pubertate, odata cu inceperea secretiei hormonale a ovarelor, sunt posibile unele tulburari responsabile de aparitia celulitei pe solduri, abdomen si coapse.

celulita
Desi celulita poate aparea dupa perioada de adolescenta, ea devine mai evidenta dupa varsta de 30 de ani. Din cauza incetinirii metabolismului incepand cu aceasta varsta, acumularea usoara a kilogramelor se intalneste frecvent, iar hormanii secretati in exces vor contribui la aparitia celulitei.
Kudika
17 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.