Setari Cookie-uri

Dieta lui Beyonce: 9 kg in 2 saptamani

Kilogramele in plus vor fi mereu o sursa de stres si nu exista femeie care sa nu fi tinut, macar o data in viata, dieta. Daca nu sunt combinate cu exercitii fizice, regimurile alimentare nu dau mereu rezultatul dorit, ceea ce starneste si mai multa frustrare in sufletele femeilor

Kilogramele in plus vor fi mereu o sursa de stres si nu exista femeie care sa nu fi tinut, macar o data in viata, dieta. Daca nu sunt combinate cu exercitii fizice, regimurile alimentare nu dau mereu rezultatul dorit, ceea ce starneste si mai multa frustrare in sufletele femeilor. Dieta cu lamaie va ajuta sa scapati de o masura la haine in doar o saptamana.

beyonce concert Beyonce a tinut aceasta dieta pentru a obtine rolul din musicalul “Dreamgirls” si a reusit sa slabesca 9 kilograme in 2 saptamani.

Cu o zi inainte de a incepe dieta cu lamaie, este foarte important sa va detoxifiati corpul. Nutritionistii recomanda sa consumati doar mancare naturala, iar cum piata este plina de fructe proaspete si legume apetisante, aveti de unde alege. Ca bauturi, puteti consuma apa, regula cu 2 litri se aplica si in cazul dietei cu lamaie, sau puteti alege sa beti limonada. Pentru prepararea acesteia aveti nevoie de sucul a 2 lamai stoarse, diluate intr-un pahar cu apa, si “indulcita” cu sirop de artar si piper Cayenne. Limonada o puteti consuma de cate ori va este sete.

Sursa foto: Tiberiu Crisan
www.comunicatemedia.ro

Meniu detoxifiere:
dieta lui beyonce Bautura de dimineata (07.30): un pahar de limonada pe stomacul gol
Mic-dejun (la 30 de minute dupa ce v-ati trezit): salata de fructe compusa din capsuni (le puteit inlocui cu coacaze sau fragi), cirese, un mar , o para, un iaurt dietetic si un pumn de migdale nesarate.
Gustare (11.00): un pahar de limonada, o banana, un pumn de seminte de floarea soarelui/ dovleac neprajite
Pranz: salata asortata (aveti voie sa mancati orice fel de legume). In loc de otet, folositi suc de lamaie.
Gustare (15.00): un pahar de limonada si puteti rontai un morcov, o ridiche sau un castravete
Cina: peste la gratar cu legume inabusite
Cu o ora inainte de culcare mai beti un pahar cu limonada

LUNI
Bautura de dimineata: un pahar de apa fierbinte in care se adauga sucul a 2 lamai stoarse
Mic-dejun: un bol de salata de fructe (puteti allege orice fructe doriti), 1 iaurt si un pahar de lapte degresat/ soia
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.