Setari Cookie-uri

De ce nu se ingrijesc femeile?

Merg in fiecare zi cu metroul si, de cele mai multe ori, ma socheaza femeile pe care le zaresc in drumul meu spre serviciu. Nu ma surprinde frumusetea sau farmecul lor, ci lipsa lor totala de interes fata de aspectul fizic si de impresia pe care o lasa celor din jur.

Merg in fiecare zi cu metroul si, de cele mai multe ori, ma socheaza femeile pe care le zaresc in drumul meu spre serviciu. Nu ma surprinde frumusetea sau farmecul lor, ci lipsa lor totala de interes fata de aspectul fizic si de impresia pe care o lasa celor din jur.

Nu conteaza ca a venit vara, parul se afla in continuare la loc de cinste, incalzind probabil subsuoara speriata de venirea arsitei, iar mirosurile, deopotriva ale barbatilor si femeilor, ma fac sa plang de fiecare data cand intru la metrou.

de ce Aceste femei nu le intalnim doar la metrou, ci le gasim in toate mediile sociale, indiferent ca este vorba de femei bogate sau sarace. Dar ce le face pe aceste femei sa se urateasca intentionat si sa ii faca pe barbati sa o ia la fuga cand le vad?

Am facut un mic sondaj printre amicele mele si le-am intrebat pe cele care au uneori astfel de momente ce le face sa uite de ele si de aspectul lor fizic.

Una dintre ele refuza in permanenta sa se ingrijeasca de stilul ei vestimentar, sa se machieze sau sa isi aranjeze parul, preferand ca podoaba capilara sa fie confundata mereu cu o matura. Atunci, cand la insistentele noastre, isi calca pe inima si se pune la punct, a doua zi uita intotdeauna sa se demachieze sau sa se spele pe cap.
Motivul ei: ii este lene.
Infiorator, dar da! Exista si astfel de femei!

O alta amica foarte frumoasa si cu un potential extraordinar are o relatie la distanta si se intalneste cu prietenul ei foarte rar, in special in weekend, cand sunt amandoi liberi. O femeie normala care nu isi vede iubitul mai mult de o saptamana l-ar astepta sexy, nerabdatoare si plina de pasiune. O femeie normala da, dar nu si amica mea! Nu se machiaza, nu se epileaza, se mai si ingrasa vazand cu ochii si sustine ca nu are nevoie de astfel de artificii pentru a-l tine langa ea pentru ca el o iubeste oricum.

Nu i-a contestat nimeni dragostea, dar orice barbat vrea sa aiba langa el o femeie atragatoare, cu care sa se mandreasca in fata amicilor. Intr-o zi, la rugamintile mele, s-a indurat si a mers la coafor, si-a facut manichiura si si-a achizitionat chiar si o rochie noua. Cand a vazut-o iubitul ei, i-a luat ceva timp ca sa o recunoasca. Nu o mai vazuse pe consoarta sa pusa la 4 ace de la primele lor intalniri care avusesera loc in urma cu vreo 2 ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.