Setari Cookie-uri

Manichiura de vacanta

A venit vacanta, iar odata cu ea a sosit si momentul in care este necesar sa uitati de trezitul de dimineata, de hainele protocolare, de coafura impecabila si de unghiile scurte, pictate in culorile clasice ale manichiurii frantuzesti.

A venit vacanta, iar odata cu ea a sosit si momentul in care este necesar sa uitati de trezitul de dimineata, de hainele protocolare, de coafura impecabila si de unghiile scurte, pictate in culorile clasice ale manichiurii frantuzesti.

manichiura Asta este vara in care trebuie sa uiti de reguli, de eticheta si sa faci tot ce iti trece prin cap, fara a te gandi prea mult daca este bine sau rau, daca vor exista consecinte sau nu. Daca aceste sfaturi vin in contradictie cu firea ta conservatoare sau nu se potrivesc statutului tau civil, indrazneste si sparge rutina macar in privinta vestimentatiei, a machiajului sau a manichiurii.

In vacanta nu este nevoie sa tii cont de sfaturile stilistilor si ale criticilor de moda care iti interzic cu desavarsire sa iti pictezi pe unghii fluturasi ori flori si fii libera sa experimentezi cat mai multe modele si culori extravagante.

manichiura In privinta culorilor, puteti lua exemplu celor mai in voga vedete care nu se sfiesc sa isi coloreze unghiile in cele mai nebunesti nuante. Campioana este Rihanna care nu pierde nicio ocazie atunci cand iese in public pentru a-si etala unghiile pictate in cele mai impresionante culori: de la mov, galben, albastru, orange, roz, pana la nuanta de verde pe care o zarim la semafor.

Pentru poza, click aici si aici


Cand vine vorba de modele pentru unghii, incercati sa nu alegeti un model foarte incarcat, cu multe culori, dungi sau buline. Limitati-va la un singur model: fie alegeti sa va pictati un fluturas discret, pe marginea unghiei, fie desenati cu ajutorul pensulei linii discrete, in nuante stralucitoare, aurii sau argintii, care va vor scoate din anonimat.

Ca sa nu fiti catalogata drept o persoana cu manichiura vulgara, aplicati modelul doar pe o singura unghie, de preferat pe inelar.

Lungimea unghiilor este un subiect destul de delicat pentru noi. Multe dintre noi ne dorim ca ele sa fie lungi, tari, rezistente si sa nu se rupa cand ne este lumea mai draga. Cele mai populare forme de unghii sunt cele patrate, urmate de cele ovale sau usor rotunjite la colturi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.