Setari Cookie-uri

Frumoasa cu ochelari!

Da, se poate! Nu trebuie sa priviti ochelarii ca pe un lucru care impiedica remarcarea frumusetii si expresivitatii chipului vostru la cote maxime. Din contra, ochelarii pot fi considerati un accesoriu chic ce iti ofera pe langa unanim acceptata imagine de intelectuala si un aer de distinctie, stil sau chiar sex-appeal. Ca dovada, mai toate casele mari de moda au in gama lor de produse si colectii de ochelari de vedere, ce cuprind o varietate de modele de la cele stylish, invizibile sau sobre la cele funky.

Da, se poate! Nu trebuie sa priviti ochelarii ca pe un lucru care impiedica remarcarea frumusetii si expresivitatii chipului vostru la „cote maxime”. Din contra, ochelarii pot fi considerati un accesoriu chic ce iti ofera pe langa unanim acceptata imagine de „intelectuala” si un aer de distinctie, stil sau chiar sex-appeal. Ca dovada, mai toate casele mari de moda au in gama lor de produse si colectii de ochelari de vedere, ce cuprind o varietate de modele de la cele stylish, „invizibile” sau sobre la cele funky.

Cheia unui look de milioane chiar si cu ochelari este insa alegerea unei rame adecvate fizionomiei dvs, ce se poate mula perfect pe stilul si personalitatea ta, dar si alegerea machiajului potrivit atat trasaturilor tale, cat si a ramei alese. Asadar, uita de complexe si cucereste-i pe toti cei din jur cu noul tau look!
Indiferent de varsta, stil si personalitate, rama aleasa trebuie sa fie conforma cu punctele esentiale ale fizionomiei tale: forma fetei si culoarea tenului, ochilor sau parului.

Forma fetei:


ochelari - lunga: rame largi cu margini rotunjite ( vor echilibra lungimea fetei)
- rotunda: a se evita ramele rotunde sau patrate (intensifica forma rotunda a fetei) si a se opta pentru rame ovale, drepte sau dreptunghiulare
- patrata: rame ovale cu linii drepte sau rotunjite
- triunghiulara: rame largi cu cadrul superior drept sau rotunjit
- ovala: orice forma de rama

Culoarea tenului:

Culoarea pielii unei persoane poate avea tonuri calde ( cu nuante ale pielii de culoarea piersicii sau a mierii) ce se intalnesc in general la persoanele brunete, roscate sau blonde – miere sau reci (avand reflexii rozalii sau albastrui), specifice in general persoanelor satene, blonde deschis (nordic) sau carunte.

- pentru tonurile calde se recomanda ramele de culoare: aurii, cuprului, kaki, crem
- pentru tonurile reci, sunt potrivite ramele de culoarea: lemnului de trandafir, pruna, jad, albastru, magenta sau negru

Culoarea ochilor:

- albastrii: ramele gri, albastre sau kaki
- verzi: violet, burgundi sau verde
- caprui: bronz
- negrii: roz, argintiu sau auriu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.