Setari Cookie-uri

Ingrijirea tenului pe timpul verii

Ingrijirea tenului are particularitatile sale in fiecare sezon si asta pentru ca factorii externi determina necesitatile nutritive ale tegumentelor. Iarna spre exemplu, cand tenul este supus actiunii unor factori foarte agresivi, tenul necesita o hidratare intensa care sa previna inasprirea tenului. Vara pe de alta parte, lucrurile sunt putin mai complicate si asta pentru ca tenul se deshidrateaza prin pierdere masiva de apa, dar si in urma expunerii la razele ultraviolete si in acelasi timp are tendinta de a se manifesta ca un ten gras din pricina transpiratiei.

Ingrijirea tenului are particularitatile sale in fiecare sezon si asta pentru ca factorii externi determina necesitatile nutritive ale tegumentelor. Vara lucrurile sunt putin mai complicate si asta pentru ca tenul se deshidrateaza prin pierdere masiva de apa, dar si in urma expunerii la razele ultraviolete si in acelasi timp are tendinta de a se manifesta ca un ten gras din pricina transpiratiei.

Ritualul de ingrijire a tenului vara trebuie sa cuprinda mai multe etape. Iata punctele principale care trebuie incluse in ritualul tau de frumusete.

Operatiunea 3 pasi pentru un ten frumos

Nu prea suntem obisnuite sa ne demachiem de doua ori pe zi. Acest lucru devine insa obligatoriu atunci cand temperaturile ridicate ne agita noaptea. Pentru fata, spalarea presupune curatare, tonifiere, hidratare. Pentru tenul tau, alege o crema hidratanta pe baza de apa fiindca exact aceasta substanta se pierde prin transpiratie.

Recomandarile noastre:

1. Nivea Visage gel de curatare ten normal, Pret recomandat 18,95 RON
2. Nivea Visage lotiune tonica ten normal, Pret recomandat 17 RON
3. Crema de zi pentru ten normal, Pret recomandat 21,39 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.