Setari Cookie-uri

Mituri despre diete lansate de vedete

Vedetele vorbesc mereu despre dietele pe care le mai tin si exercitiile de fitness, yoga, tae bo sau pilates pe care le mai fac, insa multe dintre acestea sunt doar mituri inventate de specialistii lor in relatii publice pentru a atrage atentia asupra starurilor. Iti prezentam in acest articol ultimele zvonuri lansate de vedete in materie de diete si fitness!

Vedetele vorbesc mereu despre dietele pe care le mai tin si exercitiile de fitness, yoga, tae bo sau pilates pe care le mai fac, insa multe dintre acestea sunt doar mituri inventate de specialistii lor in relatii publice pentru a atrage atentia asupra starurilor. Iti prezentam in acest articol ultimele zvonuri lansate de vedete in materie de… diete si fitness!

Ce spune… Rihanna!

Rihanna sustine sus si tare ca se mentine in forma datorita dietei fara carbohidrati, care sunt, dupa ea, dusmanii siluetei. A devenit o moda sa renunti la carbohidrati si sa adopti diete bazate pe proteine, renuntand, astfel, chiar si la fructe si legume. In realitate, zaharurile rafinate sunt singurele daunatoare intr-adevar siluetei, dar carbohidratii simpli, din fructe si legume proaspete, sunt substante esentiale pentru sanatatea si tonusul organismului.
Sfat kudic: Renunta la zaharurile rafinate din ciocolata si paste fainoase, pentru ca se digera lent si incarca inutil organismul si consuma in cantitati mici fructe, legume si proteine – vegetale sau provenite din galbenus de ou si lactate.

Ce spune…Lilly Allen!

Cantareata spune ca daca iti lucrezi corpul la sala, grasimea se va transforma in muschi. Lilly Allen spune ca a slabit enorm doar prin exercitii, explicand ca grasimea ei s-a transformat in muschi. Acesta este un mit deseori intalnit in randul femeilor, dar specialistii spun altceva: grasimea si muschii reprezinta doua straturi complet diferite si nu interactioneaza in acest sens!
Sfat kudic: Daca vrei sa scapi de grasime, nu spera ca se va transforma in tesut muscular, ci adopta un program de fitness cardio si o dieta saraca in calorii, ce vor duce, in timp, la arderea grasimilor.

Ce spune…Geri Halliwell!

Fosta Spice Girl a declarat ca a reusit sa slabeasca atat de mult inainte de ultimul sau turneu mondial datorita unui stil sanatos de a manca, intrucat dietele pur si simplu nu functioneaza. Adevarul este ca dietele functioneaza si te pot ajuta sa slabesti mult in timp foarte scurt, dar problema e ca majoritatea femeilor, dupa ce tin o dieta, se intorc la vechile obiceiuri de hranire si pun la loc toate kilogramele de care au scapat in timpul curelor de slabire drastice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.