Setari Cookie-uri

Diete Periculoase, Anorexie, Subnutritie - Ce se Ascunde in Spatele Vedetelor Slabe

Anorexie, traume personale, sindrom dismorfic corporal, consum de droguri, diete duse la extrem, infometare, suprasolicitare, subnutritie si pilule periculoase iata cateva dintre dedesubturile statutului de vedeta cu silueta silfida. Sub presiunea Skinny Hollywood, multe vedete sufera de diverse tulburari ce pot fi fatale, apeleaza la masuri extreme pentru a nu depasi pragul de 45 kilograme si sunt permanent angrenate intr-o batalie ce are ca scop silueta filiforma - o batalie frustranta si pe termen nedeterminat.

Anorexie, traume personale, sindrom dismorfic corporal, consum de droguri, diete duse la extrem, infometare, suprasolicitare, subnutritie si pilule periculoase – iata cateva dintre dedesubturile statutului de vedeta cu silueta silfida. Sub presiunea “Skinny Hollywood”, multe vedete sufera de diverse tulburari ce pot fi fatale, apeleaza la masuri extreme pentru a nu depasi pragul de 45 kilograme si sunt permanent angrenate intr-o batalie ce are ca scop silueta filiforma - o batalie frustranta si pe termen nedeterminat.

Nicole Richie este cu siguranta unul dintre cele mai socante exemple din lista vedetelor super slabe. Consum de droguri? Consum excesiv de alcool? Un stil de viata antrenant, care se dasfasura in cluburile de noapte? Sau anorexie? Desi atunci cand Nicole incepuse sa slabeasca intr-un ritm alert, multi inca oscilau intre aceste variante, la scurt timp, verdictul a fost clar dupa ce poze cu fiica lui Lionel Richie alergand pe plaja in bikini au aparut in presa: Nicole arata ca un baiat de 12 ani subnutrit si, spun expertii, suferea de anorexie – o boala care, asociata cu drogurile si alcoolul determina infatisarea socanta a lui Nicole. De aceea, multi s-au intrebat cum Nicole, care cantarea doar 37 kilograme (la 155 cm) la a reusit sa ramana insarcinata si au sfatuit-o pe actrita sa se ingrase cel putin 15 kilograme pentru a avea o nastere fara probleme. Pentru a vedea transformarea lui Nicole, click aici.

Keira Knightley – desi prezinta o silueta filiforma, Keira neaga ca ar suferi de anorexie. In schimb, unele declaratii ale actritei arata prezenta unui sindrom dismorfic corporal: “Greutatea e un subiect extrem de important la Hollywood, pentru ca eu sunt de doua ori mai mare (ca inaltime si ca rest) decat majoritatea fetelor care se prezinta la castinguri. Cand realizez ca sunt, la greutatea mea, una dintre cele mai grase actrite, incep sa ma gandesc “Nu cred ca ar fi sanatos sa mai stau prin preajma.” Pentru poza, click aici.

Victoria Beckham
- Despre dieta celei mai celebre sotii de fotbalist s-au scris mii de articole in ziarele din intreaga lume, articole care insitau ca Victoria consuma in jur de 900 calorii pe zi (recomandate fiind 1800 – 2200 pentru o femeie de varsta si inaltimea ei), ca obisnuieste sa comande doar aperitive sarace in calorii atunci cand iese in oras, ca nu consuma absolut nimic in afara de ceai verde cand zboara de la Los Angles la Londra (timp de 11 ore) sau ca sunt zile in care nu consuma nimic in afara de apa si salata verde. Intrebata (pentru a mia oara) despre secretele siluetei ei, Posh a raspuns: “Bineinteles ca mananc. Am fost acuzata ca nu mananc de peste 10 ani. Daca n-as fi mancat de 10 ani, mi-ar fi teribil de foame.” Insa, in acelasi timp, Victoria a recunoscut: “Port cea mai mica marime la haine” – marimea 00 la americani, echivalentul marimii (inexistente) 30 la europeni. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.