Setari Cookie-uri

Dana Sota si Mihaela Bilic, autoare a doua bestsellere

Traiesc, deci ma abtin, cartea scrisa de Dr. Mihaela Bilic este bestsellerul anului 2008 cu aproape 90 000 de exemplare vandute. Cartea Danei Sota, Frumusetea se invata lansata in luna martie a acestui an a fost cea mai bine vanduta din domeniul Beauty, cele 5000 de exemplare vanzandu-se rapid in numai jumatate de an de la lansare.

“Traiesc, deci ma abtin”, cartea scrisa de Dr. Mihaela Bilic este bestsellerul anului 2008 cu aproape 90 000 de exemplare vandute. Cartea Danei Sota, “Frumusetea se invata” lansata in luna martie a acestui an a fost cea mai bine vanduta din domeniul Beauty, cele 5000 de exemplare vanzandu-se rapid in numai jumatate de an de la lansare.

„Ne bucuram ca oamenii au inceput sa acorde mai multa atentie alimentatiei si frumusetii fiind satui de diete si produse cosmetice „minune”, declara Corina Pintilie, Manager, Coreus Publishing. „Tocmai de aceste carti au inregistrat un astfel de succes pentru ca se adreseaza tuturor, fiind cumparate de toate categoriile de public, indiferent de varsta, de statut social sau de buget pentru ca oamenii au inceput sa acorde mai mult credit specialistilor in nutritie si frumusete, in defavoarea sfaturilor vecinelor sau prietenelor”.

"Oamenii cumpara cartile celebritatilor intrucat acorda foarte multa incredere persoanelor publice si vor sa le urmeze sfaturile in speranta de a arata cel putin la fel de bine ca ele. Ele se simt mai aproape de vedete deoarece le vad foarte des in mass-media si ajung sa recepteze mesajele lor ca si cand ar veni din partea unor prieteni”, considera Corina Pintilie.

“Frumusetea se invata” este un indrumar de frumusete pentru toate femeile, indiferent de varsta, care sunt sunt interesate de infatisarea lor si vor sa-si pastreze sanatatea si frumusetea mai mult timp. Manualul contine sfaturi de ingrijire a tenului si a corpului bazate pe experienta a numerosi specialialisti dar si pe cea personala a vedetei. “Frumusetea se invata” cuprinde detalii despre cele mai noi tratamente faciale si corporale, despre metodele de intinerire non-chirurgicale, tratamentele alternative si complementare, sfaturi despre cum sa ne ingrijim tenul acasa si tot ce trebuie sa stim despre saloanele de infrumusetare. Dana Sota este de parere ca “nicio femeie nu se naste cu stiinta de a fi frumoasa – frumusetea se invata…”. Majoritatea oamenilor o cunosc pe Dana Sota din emisiunile TV pe care le-a realizat si din articolele de beauty din presa scrisa. Numeroase vedete precum Irina Schrotter, Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Berecleanu, Malvina Cervenschi si, nu in ultimul rand Andreea Raicu, cea care a scris prefata cartii, se declara multumite de sfaturile Danei Sota intrucat aceastea se bazeaza pe o vasta experienta si pe pasiunea pentru acest domeniu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.