Setari Cookie-uri

Blog kudic: Ministerul esteticii

Daca tot avem ministerul turismului, de ce sa nu avem si un minister care sa ne protejeze impotriva prostului gust? As propune o lege prin care produsele cosmetice sa fie distribuite numai in farmacii. Fondul de ten se va vinde numai in recipiente pentru o singura folosinta. Astfel ne vom asigura ca domnisoarele cochete nu vor face abuz de crema maronie si nu se vor expune riscului topirii fetei. As interzice fardurile de proasta calitate. Da, sunt ieftine, dar vom investi mai mult peste ani, pentru a repara distrugerile produse de machiajul prost. As angaja personal specializat pentru a le invata pe pitzi cum se aplica rimelul si as da amenzi daca as mai gasi femei ale caror pleoape aproape se inchid sub greutatea genelor chinuite de mascara.

Daca tot avem ministerul turismului, de ce sa nu avem si un minister care sa ne protejeze impotriva prostului gust?

As propune o lege prin care produsele cosmetice sa fie distribuite numai in farmacii. Fondul de ten se va vinde numai in recipiente pentru o singura folosinta. Astfel ne vom asigura ca domnisoarele cochete nu vor face abuz de crema maronie si nu se vor expune riscului topirii fetei. As interzice fardurile de proasta calitate. Da, sunt ieftine, dar vom investi mai mult peste ani, pentru a repara distrugerile produse de machiajul prost. As angaja personal specializat pentru a le invata pe pitzi cum se aplica rimelul si as da amenzi daca as mai gasi femei ale caror pleoape aproape se inchid sub greutatea genelor chinuite de mascara.

Rujul se va vinde numai alaturi de un creion de buze intr-o culoare asemanatoare, iar pentru fard de pleoape va trebui mai intai sa consulti un psiholog. Daca acesta considera ca nu poti sa te abtii de la a folosi nuante stridente in cantitati uriase, nu vei mai putea sa te fardezi pana cand nu parcurgi o serie de cursuri de dezvoltare personala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.