Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, iti prezentam cele mai noi produse de infrumusetare aparute pe piata! In luna martie, poti opta pentru un ruj sau balsam de buze organic de la Nvey Eco, marca de cosmetice ecologice de lux din Romania, un sampon si balsam cu noua tehnologie Amino-S de la Pantene Pro-V, un fixativ flexibil de la Londa Professional sau poate chiar un tratament cu laser de la Clinica Dermastyle! Aslavital a lansat o noua gama de cosmetice fabricate in Romania, iar absorbantele Always iti ofera o protectie mult mai buna. Bucura-te de frumusetea ta in aceasta primavara!

NVEY ECO, una dintre putinele game de produse cosmetice organice de lux din Romania, se gaseste in magazinul DOUGLAS din Baneasa Shopping City incepand cu data de 4 martie. Douglas este cel mai mare retailer de parfumerie si produse cosmetice din Europa, fiind prezent in 23 de tari din Europa si Statele Unite ale Americii cu peste 1.000 de magazine.
Balsam de buze Nvey Eco, 50 lei. Balsamul de buze NVEY ECO hidrateaza si repara buzele uscate si crapate cu un amestec de vitamina E, galbenele si ulei de portocale, ceara de albine, unt de cocos si shea butter.
Ruj organic Nvey Eco, 78 lei. Rujul organic de buze NVEY ECO se prezinta in culori vibrante, avand o compozitie in totalitate naturala. Baza de ulei de ricin combinata cu sofranasul calmant, ceara de albine si vitamina E confera proprietati antioxidante si nutritive pentru buze moi, fine. Contine protectie solara naturala.
Produsele sunt disponibile in magazinul Douglas si la Rangali.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.