Setari Cookie-uri

Dieta Mariah Carey: mananci ce vrei, dar... nu cat vrei!

Suna bine atunci cand auzi ca ai voie la orice in privinta alimentatiei, insa dozele sunt importante. Ideea meselor mici si dese pare sa aiba efect, insa, evident, lent. De fapt, asa si este sanatos, maximul de kilograme pe care ai voie sa le elimini pe luna fiind de 1,5 (nu 3-5 sau peste, cum apare in unele publicatii). Slabirea sanatoase cere asadar rabdare. Vom vorbi mai exact despre dieta minimala, cea pe care a incercat-o si Mriah Carey, avand rezultate exceptionale. Suna bine atunci cand auzi ca ai voie la orice in privinta alimentatiei, insa dozele sunt importante. Ideea meselor mici si dese pare sa aiba efect, insa, evident, lent. De fapt, asa si este sanatos, maximul de kilograme pe care ai voie sa le elimini pe luna fiind de 1,5 (nu 3-5 sau peste, cum apare in unele publicatii). Slabirea sanatoase cere asadar rabdare. Vom vorbi mai exact despre dieta minimala, cea pe care a incercat-o si Mriah Carey, avand rezultate exceptionale.

Suna bine atunci cand auzi ca ai voie la orice in privinta alimentatiei, insa “dozele” sunt importante. Ideea meselor mici si dese pare sa aiba efect, insa, evident, lent. De fapt, asa si este sanatos, maximul de kilograme pe care ai voie sa le elimini pe luna fiind de 1,5 (nu 3-5 sau peste, cum apare in unele publicatii). Slabirea sanatoase cere asadar rabdare. Vom vorbi mai exact despre dieta minimala, cea pe care a incercat-o si Mriah Carey, avand rezultate exceptionale.

Care este principiul de baza al acestei diete?

Pana la momentul de fata Heathy a publicat multe diete, insa toate respectand pe cat osibil normele de sanatate. Este important sa cunosti mai multe diete sanatoase, astfel incat sa o poti gasi pe cea potrivita organismului tau, cea la acare acesta raspunde. Mariah carey a incercat dieta minimala, cu rezultate vizibile.

Citește și:

In mod normal organismul iti cere ceea ce are nevoie. Insa in cazul dezechilibrelor metabolice si cresterii in gretate apare problema poftei de mancare. Cum iti propui sa te apuci de dieta, parca atunci ai pofte mai multe, ai manca exact ceea ce nu ai voie. Si este normal ca organismul sa simta toate acestea, pentru ca o dieta echilibrata care sa ii ofere toti nutrientii de care are nevoie implica varietatea alimentatiei. Majoritatea dietelor sunt restrictive, ceea ce duce la aceasta “simptomatologie”.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.