Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, Kudika te tine la curent cu ultimele noutati in materie de frumusete! Afla astazi care sunt noutatile in frumusete pentru luna mai!

Pentru ca suntem in permanenta atente la curatenia mainilor, ingrijirea acestora va incepe intotdeauna cu alegerea unui sapun lichid potrivit. Astfel On Line a creat o gama speciala de produse noi si surprinzatoare, cu arome de flori de tei si magnolie, pregatite sa-ti fie la indemana nu doar acasa, ci si la birou sau oriunde ai nevoie de protectie. Cu o formula cremoasa, imbogatita cu Factori de Hidratare Naturala (FHN), sapunurile lichide de la On Line vin sa trezeasca simturile si sa protejeze mainile.
Sapunul lichid On Line cu flori de tei combina efectele calmante si tamaduitoare ale teiului cu parfumul delicat al acestuia, pentru a-ti invalui mainile intr-o mireasma diafana si imbietoare, care te va insoti pretutindeni.
On Line cu magnolie aduce aroma suava a uneia dintre cele mai delicate, dar si spectaculoase flori de primavara. Cu un pH neutru si o consistenta cremoasa, acest sapun va tine intemperiile si poluarea departe de mainile tale, lasandu-ti pielea curata si catifelata.
Sapunurile lichide On Line sunt disponibile in supermarketurile si hypermarketurile de pe teritoriul Romaniei, la preturi recomandate de aproximativ 8,4 RON.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.