Setari Cookie-uri

Vedete suspectate de anorexie

Apar pe podium, in filme si la evenimentele mondene, sunt admirate de milioane de fete din intreaga lume si nu cantaresc mai mult de 45 de kilograme. O multime de vedete de la Hollywood apar permanent pe copertele tabloidelor datorita siluetelor lor silfide si sunt acuzate ca sufera de anorexie. In trecut, vedete Mary-Kate Olsen, Kate Beckinsale sau Jane Fonda ca au recunoscut ca au fost victimele anorexiei, insa s-au vindecat intre timp care sunt vedetele care ar putea intra in categoria Diagnostic: Anorexie in 2009? Afla aici!

Apar pe podium, in filme si la evenimentele mondene, sunt admirate de milioane de fete din intreaga lume si… nu cantaresc mai mult de 45 de kilograme. O multime de vedete de la Hollywood apar permanent pe copertele tabloidelor datorita siluetelor lor silfide si sunt acuzate ca sufera de anorexie. In trecut, vedete Mary-Kate Olsen, Kate Beckinsale sau Jane Fonda ca au recunoscut ca au fost victimele anorexiei, insa s-au vindecat intre timp – care sunt vedetele care ar putea intra in categoria “Diagnostic: Anorexie” in 2009? Afla aici!

Tori Spelling – Acum 10 ani, fiica celebrului Aaron Spelling avea o silueta de invidiat. Tori a fost intotdeauna slaba si tonifiata, insa in ultimul timp, mai precis, dupa ce a nascut pentru a doua oara, vedeta s-a pus pe slabit… drastic. Pentru poze, click aici si aici. Tabloidele americane au estimat cam cat cantareste noua mamica Tori Spelling, iar in aprilie 2009, tabloidul Star a dat verdictul: vedeta din Beverly Hills 90210 cantareste doar 43 kilograme la 1,68 m inaltime si poarta jeansi masura 25, asta dupa ce luni de zile, Tori a fost bombardata cu zvonuri ce spuneau ca sufera de anorexie. Ce a raspuns vedeta? “Nu sunt anorexica, ci doar arat slaba in poze. Nu am timp sa stau la masa si sa mananc sanatos. De obicei mananc doar ceea ce nu au terminat copii mei.”

Rachel Zoe – Stilista-vedeta Rachel Zoe este si ea banuita ca ar suferi de anorexie. Rachel si-a pus amprenta asupra stilului multor vedete, iar cea care a consacrat-o a fost nimeni alta decat Nicole Richie. In mod ciudat, toate vedetele pe care le “aranjeaza” Rachel sunt foarte slabe (sau, mai concret, pierd kilograme la indemnul stilistei) si multi speculeaza ca silueta silfida face parte din estetica celebrei stiliste, un fel de redefinire a stilului “heroin chic” al anilor ‘90. Cum arata Rachel? Ceva (mult) mai in varsta decat e in realitate (38) si extrem de slaba, cu oasele pieptului la vedere – pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.