Setari Cookie-uri

10 rujuri pentru buze in tendinte

Tendintele acestui sezon sunt foarte permisive atunci cand vine vorba de culoarea rujului. Este natural ca lucrurile sa stea astfel de vreme ce tendintele modei in acest an au fost extreme de flexibile. Curentele lansate de designerii si make-up artistii de renume au fost extrem de variate, astfel incat au oferit ocazia fiecarui stil sa se manifeste liber.

Ruj

‘La un moment dat, trebuie sa incetezi sa schimbi barbati si sa te multumesti sa-ti schimbi rujul!’
Heather Locklear

‘Sunt numeroase variatii de la o tendinta la alta, insa, in esenta, toate incapsuleaza acel sentiment al frumusetii aspirationale, ideale.’ (Pat McGrath, Global Cosmetics Creative Design Director for Max Factor)
Principala tendinta in colorarea buzelor este contrastul. De altfel, regula nu a fost impusa de catre make-up artistii momentului, ci de catre bunul simt si elementarele principii estetice. Colorarea puternica a ochilor presupune folosirea unui ruj pal sau a unui glos transparent, iar invers, un ruj puternic ( in nuante de rosu, fuchsia, coral, maro sau wine) cere un machiaj discret al ochilor.
In plus, se recomanda folosirea nunatelor de roz pal, lucioase, obtinute din glosuri, impreuna cu un machiaj marin al ochilor.
Pentru machiajul tenului bronzat, sunt recomandate nuantele aramii de ruj, cele pale, natur, de culoarea pielii precum si nuantele puternice de coral si fuchsia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.