Setari Cookie-uri

Tendintele in coafura

Trendurile de toamna-iarna 2009/2010 presupun structura si silueta, pe de o parte si fluiditate si textura, pe de cealalta parte, evocand astfel, spiritul global al epocii vazut de P&G in temele-cheie Intersexion si Bio鱈ogue. Aceste tonalitati provin din jocul contrastelor - urban vs. rural, tehnologie vs. natura, eleganta vs. simplitate, control vs. libertate, masculin vs. feminin.

„In sezonul toamna-iarna 2009/2010, parul devine o adevarata podoaba”, spune Sam McKnight, Global Hair Ambasador al P&G Beauty.
Look-urile naturale, aparent neingrijite care au dominat sezoanele trecute, au lasat locul unor stiluri sofisticate, in deplin acord cu tendintele vestimentare. „Acum, mai mult ca niciodata, parul joaca un rol central in look-ul final”, spune acesta.
De la conciurile netede ce au jucat un rol important in masculinitatea taioarelor elegante YSL, la onduleurile usor ravasite ale muzei moderne Chanel, stadiul de curgere in moda si frumusete reflecta dispozitia timpurilor in care traim. „Exista o tensiune creativa ce face ca lucrurile sa fie tot mai interesante” spune McKnight. „Ideile luxoase apar intotdeauna in timpuri modeste.”
Intesexion si Bio’Logue sunt evidentiate in coafura prin patru tendinte: Maximum Contrast, Future Retro, Rock ‘n’ Romance si Neo Knots.

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.