Setari Cookie-uri

7 secrete ale oamenilor slabi

Oamenii slabi nu sar peste micul dejun, ei considera ca acesta este important pentru sanatatea lor, chiar daca nu consuma decat poate cateva felii de paine cu dulceata ori un ou sau branza. Insa ceasca de cafea este nelipsita.

Pentru unele persoane mentinerea siluetei este un lucru dificil, insa pentru altele este un stil de viata. Pentru mentinerea siluetei, frumusetii si tineretii trebuie in primul rand sa avem un organism sanatos, sa nu ii neglijam micile nevoi care sunt insa atat de importante pentru acesta. Un corp sanatos intotdeauna va fi frumos, nici prea slab, dar nici supraponderal, iar despre cateva principii sanatoase vom vorbi in articolul curent.

Stand de vorba despre principiile alimentare si stilul de viata al unor persoane cu o silueta de invidiat, indiferent de varsta, am reusit sa culegem cateva principii pe care este posibil sa le cunoasteti, insa cati dintre noi le urmeaza?


7 secrete ale oamenilor slabi


1. Cum incepe dimineata

Oamenii slabi nu sar peste micul dejun, ei considera ca acesta este important pentru sanatatea lor, chiar daca nu consuma decat poate cateva felii de paine cu dulceata ori un ou sau branza. Insa ceasca de cafea este nelipsita. Marea majoritate a acestora obisnuiesc dimineata sa faca miscare fie prin cateva exercitii prin care isi destind tendoanele, fie plimband catelul sau mergand pe jos spre serviciu macar o mica parte din drum, in fucntie de posibilitatile fiecaruia.

Citește și:


2. Ei nu tin diete, mananca aproape tot ce isi doresc

Pentru cei care intotdeauna au fost slabi stilul alimentar a fost mereu unul sanatos, insa pentru cei care au trecut prin fluctuatii de greutate si au ajuns la un stil de viata pe care il mentin au invatat ca si gusturile se educa. Astfel, daca elimini din alimentatie mancarea fast-food, carnea de porc, mancarurile prajite, mezelurile si introduci in locul acestora carnea de pui sau peste si mananci zilnic macar o salata si multe fructe mentinerea siluetei este mai usoara. S-a demonstrat prin studii ca oamenilor slabi le place sa consume multe fructe si legume in fiecare zi.


3. Isi regleaza din timp greutatea

In general oamenii cu silueta observa repede cand corpul lor a luat cateva kilograme si iau masuri imediat pentru a le elimina, ci nu cand deja surplusul de kilograme este destul de mare si revenirea la normal este dificila.

Citește și:


4. Oamenii slabi nu prefera sa se ridice de la masa satui

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.