Setari Cookie-uri

Top 5 idei de make-up

Fiecare femeie vrea sa arate bine, de aceea apeleaza la cat mai multe trucuri pentru a fi mereu straluitoare. Machiajul reprezinta unul dintre trucurile de baza.

Fiecare femeie vrea sa arate bine, de aceea apeleaza la cat mai multe subterfugii pentru a fi mereu straluitoare. Machiajul reprezinta unul dintre trucurile de baza. Mai mult decat o simpla pata de culoare, subliniaza frumusetea naturala si vorbeste despre personalitatea noastra. In functie de momentul zilei sau de ocazii, machiajul poate fi mai intens sau cat mai natural. Studiind trendurile actuale, am ales 5 idei de make-up, utile in cat mai multe situatii.

1. Angelic nude

Contrar aparentelor, un look cat mai natural, angelic poate fi considerat extrem de sexy. Naturaletea este un trend care nu se va demoda niciodata. De multe ori, prin simpla evidentiere a ochilor, cu ajutorul rimelului si a dermatografului putem crea o privire seducatoare. Adaugam si putina culoare in obraji, un luciu de buze pentru stralucire si suntem gata de plecare, in special daca ne grabim. Perfect pentru office sau intalnirea cu el. Se stie ca barbatii nu agreeaza foarte tare machiajul, in special rujul.
Ideal in orice anotimp, acest tip de machiaj evidentiaza delicat trasaturile naturale ale fetei. Este potrivit pentru acele zile cand vrei sa arati cat mai fresh, fara sa iti incarci fata cu fond de ten in exces.

Daca nu vrei sa renunti de tot la fondul de ten, aplica o baza de machiaj cat mai apropiata de nuanta naturala a tenului. Cearcanele se vor ascunde discret sub un strat fin de corector. Aplica apoi o pulbere translucida pentru luminozitate. Asigura durabilitatea machiajului pentru toata ziua si absoarbe excesul de sebum de pe suprafata tenului. Pleoapele pot fi acoperite doar cu fond de ten sau cu un fard in nuante cat mai naturate: roz, piersica sau umbre fine maro. Un singur strat de rimel e de-ajuns pentru a sublinia privirea.

Cand vorbim de stralucire angelica, nu pot lipsi obrajii roz. Efectul va fi garantat daca vei alege un fard de obraz crema. Este usor de utilizat si asigura un aspect cat mai natural. Finiseaza machiajul cu un gloss transparent sau cu o nuanta doua mai inchis decat culoarea naturala a buzelor.

2. Inspirat din anii ‘80

Machiajul anilor ’80 este in continuare o sursa de inspiratie pentru multi make-up artisti. Vivienne Westood, Versace sau Marc Jacobs sunt doar cateva nume de rezonanta din industria modei, care au adaptat in prezentarile lor acest tip de machiaj. Tusul pentru ochi, fardurile colorate si rujul aprins reprezinta o parte din caracteristicile acestuia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.