Setari Cookie-uri

5 sfaturi pentru parul tau

Parul reprezinta una dintre cele mai de pret comori ale femeii, unul dintre acele elemente care iti pot pune cu adevarat in valoare o tinuta. In functie de tipul de par, femeile apeleaza la siretlicuri pentru a-l aranja mai repede sau pentru a-l ingriji.

Parul reprezinta una dintre cele mai de pret comori ale femeii, unul dintre acele elemente care iti pot pune cu adevarat in valoare o tinuta. In functie de tipul de par, femeile apeleaza la siretlicuri pentru a-l aranja mai repede sau pentru a-l ingriji.

Chiar daca luna iunie reprezinta calendaristic inceputul verii, razele de soare deja au inceput sa ne zambeasca fericite si se dovedesc a fi din ce in ce mai puternice. Asa ca, haideti sa fim prudente si sa incepem din timp tratamentele necesare pentru par in timpul zilelor calduroase.

1. Protejeaza-ti parul de factorii externi nocivi

Pe timpul verii este indicat sa ne acoperim capul, in special in orele de varf ale amiezii. Asadar, indrazneste sa fii sexy si poarta palarii cu borul mare, sepci, bentite groase. Acestea, pe langa faptul ca ne accesorizeaza tinuta si ne protejeaza parul, sunt si folositoare pentru a evita insolatia.

Mersul la piscina este extrem de relaxant intr-o zi cu soare. De obicei, apa din bazine este tratata cu clor, element care aspreste parul si il usuca. Incearca sa iti tii parul prins atat cat stai la soare, cat si atunci cand intri in apa.

2. Cosmeticele adecvate

Parul normal este cel mai putin dispus distrugerii, cel gras are nevoie de ingrijiri speciale pe toata perioada anului, iar cel uscat poate fi cu usurinta “reparat” daca sunt aplicate mastile necesare.

Balsamul si mastile de par (naturale, homemade sau cumparate din comert) nu trebuie sa lipseasca din ritualul tau de ingrijire. Acestea au rolul de a descurca parul si de a-i da vitalitate. De asemenea, ele reprezinta un adevarat scut pentru parul nostru, aparandu-l de factorii nocivi precum razele soarelui sau praful din atmosfera.

Sprayul pentru protectie solara este absolut esential . Pe langa faptul ca protejeaza structura interna a firului de par, spray-ul da parului o stralucire aparte, facandu-l si mai usor de aranjat. In plus, acesta poate fi aplicat de mai multe ori pe zi, pe intreaga lungime a firului de par.

3. Culoarea

Pentru vara alege o vopsea de par cu 2 nuante mai inchise ca de obicei fiindca parul decolorat se arde mai repede. Persoanele care doresc un par mai deschis la culoare nu trebuie sa se decida pentru aceasta schimbare in toiul verii deoarece parul este mai sensibil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.