Setari Cookie-uri

Pin-Up Style

Stilul pin-up este un stil care s-a facut remarcat in perioada anilor 40- 50 si care se caracterizeaza prin eleganta, tinute provocatoare, sexy, pline de erotism. Ca exemple, le avem pe Marilyn Monroe, Anita Ekberg, Rita Hayworth sau Vivian Blaine, care au uimit prin outfit-urile indraznete cu care se afisau.

Stilul pin-up este un stil care s-a facut remarcat in perioada anilor ’40- ’50 si care se caracterizeaza prin eleganta, tinute provocatoare, sexy, pline de erotism. Ca exemple, le avem pe Marilyn Monroe, Anita Ekberg, Rita Hayworth sau Vivian Blaine, care au uimit prin outfit-urile indraznete cu care se afisau.

De la un timp de vreme, tot mai multe vedete hollywoodiene incearca sa copieze acest stil, adaptat gusturilor lor si noilor tendinte.

1. Parul

Indiferent de culoarea si lungimea parului, poarta-l in bucle mari si lejere. Te poti folosi de ondulator sau de bigudiuri. In cazul bigudiurilor, opteaza pentru unele mai mari si aplica-le pe parul putin umed, inainte de culcare pentru un rezultat spectaculos. Pentru o coafura deosebita treci doar cu mana prin par si apoi pulverizeaza fixativ pe toata lungimea lui.

Accesoriile de par sunt si ele extrem de importante. Poti alege dintr-o gama extrem de variata: agrafe supradimensionate, fundite, panglici sau bentite.





2. Vestimentatie si incaltaminte


Poarta haine cat mai viu colorate. Culorile predominante ale acestui stil sunt rosu, galben, albastru, roz, portocaliu si alb. Ca imprimeuri, opteaza pentru cele florale, cu buline sau dungi.

The pin-up style merge pe principiul “picioarele la vedere”. Asadar, sunt excluse din vestimentatie piese precum pantaloni sau fuste lungi, in absenta acestora primand in special pantalonii scurti cu talia inalta.

In privinta pantofilor, exista o gama diversificata. Trebuie neaparat sa fie cu toc si nu cu talpa. Poti alege dintre cei cu bot rotund, decupati, peep-toe, sau sanda.

3. Machiaj si manichiura

Specific acestui stil este machiajul strident, cu un ten fara impuritati sau probleme. Asadar foloseste un fond de ten, care trebuie aplicat atat pe fata, cat si pe gat. Pudra trebuie sa fie una compacta deoarece acopera mai bine si ofera si un aspect mai catifelat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.