Setari Cookie-uri

Trend alert: bulinele

Fie ca sunt mari sau mici, albe sau negre, purtate pe fusta sau pantofi, bulinele au revenit in tendinte. Odata cu ele se reinventeaza si stilul retro, un stil al contrastelor, al femeii sofisticate, glamour, pline de eleganta.

Fie ca sunt mari sau mici, albe sau negre, purtate pe fusta sau pantofi, bulinele au revenit in tendinte. Odata cu ele se reinventeaza si stilul retro, un stil al contrastelor, al femeii sofisticate, glamour, pline de eleganta.

Designeri precum Marc Jacobs, Chloe, Luella si Erin Wasson au inclus in colectiile lor si bulinele, acest tip de imprimeu devenind un trend si gasindu-se atat pe piesele vestimentare, precum si pe accesorii.

1. Bentite

Bentitele pot reprezenta un accesoriu extrem de important, schimband radical o tinuta. In plus, acestea iti sunt de mare ajutor daca esti adepta unei coafuri diferite in fiecare zi. In plus, nu vei mai fi nevoita sa folosesti produse pentru fixarea parului.

Poti purta bentite din plastic, din material elastic, groase sau subtiri, cu funde mari sau simple, cu pietre sau alte materiale aplicate, cu buline, cu imprimeuri (florale, grafice) sau cu dungi multicolore, in nuante tari sau neutre.

Kudi-Recomandare: Bentita Meli Melo, Pret: 29.99 lei

2. Bluzite

Bluzitele cu umeri supradimensionati sau bufanti, cu accent pe talie, decoltate sau pe gat, pot fi purtate atat cu pantaloni, cat si cu fustite (lungi sau scurte).

Pentru vara alege sa porti materiale cat mai lejere, precum voalul, satenul sau matasea.

Sfat:
Asorteaza o bluza neagra cu buline albe cu pantaloni retro cu tale inalta. Pentru pantaloni alege culori tari precum verde, rosu, albastru, fucsia sau galben.

Kudi-Recomandare: Bluza cu buline negre La Redoute, Pret: 199.99 lei

3. Fuste

Indiferent de lungimea lor, fustele reprezinta o piesa vestimentara reprezentativa pentru toate anotimpurile. Pentru iarna alegem sa purtam fuste din materiale groase (catifea, lana, raiat), pe cand vara cautam materiale subtiri si simple, in care sa ne simtim confortabil.

Poarta fuste cu talia inalta, cu un maiou si cu o curea care sa accentueze si mai mult talia. Pentru un look glamour asorteaza o fusta lalea cu buline mici la o bluzita simpla sau cu un imprimeu simplu si vesel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.