Setari Cookie-uri

Produse cosmetice de vara

In timpul verii nu doar garderoba trebuie adaptata tendintelor. Produsele cosmetice destinate ingrijirii pielii, trebuie de asemenea sa fie inlocuite cu produse cu o textura usoara, fluida, pentru a fi cat mai usor absorbite in piele.

In timpul verii nu doar garderoba trebuie adaptata tendintelor. Produsele cosmetice destinate ingrijirii pielii, trebuie de asemenea sa fie inlocuite cu produse cu o textura usoara, fluida, pentru a fi cat mai usor absorbite in piele.

Machiajul trebuie sa fie cat mai sarac in cosmetice, sa nu incarce tenul, dimpotriva sa permita pielii sa respire. Fondul de ten poate fi inlocuit cu o crema usoara, pe baza de apa cu factor de protectie. Tenul este cel mai predispus radiatiilor solare, de aceea cremele de zi trebuie sa aiba minim SPF de minim 15. De asemenea, nu uita de ochi. Ochelarii de soare nu trebuie sa-ti lipsesca in zilele toride, inclusv la plaja.

Pentru machiajul ochilor alege farduri fluide sau bogate in ingrediente minerale. Iti vor oferi o senzatie de prospetime, fara sa incarce. Nuantele trebuie sa fie cat mai colorate, stralucitoare, pentru a-ti lumina privirea, fiind potrivite si pentru a evidential un bronz frumos.

Pentru o privire intensa iti recomandam fardurile lichide Color Last Liquid Eyeshadow de la Astor, pret 19 lei.

Datorita complexului unic de pigmenti, aceastea nu se strang pe pleoape. Isi pastreaza stralucirea si consistenta 10 ore, asigurand astfel un machiaj impecabil intreaga zi. Contin ingrediente nutritive, agenti de hidratare si extract de musetel. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Dermatograful sau eye-liner-ul ar fi de preferat sa le eviti in timpul zilei. Ofera ochilor un plus de mister seara, prin intermediul unui contur discret. Daca optezi pentru un machiaj smokey, nu folosi fard negru in exces, alege mai bine nuante de violet, albastru indigo. Pentru zilele calduroase dar si pentru noptile fierbinti petrecute in club, alege un rimel rezistent la apa.

Propunerea noastra: mascara Extra Super Lash Waterproof de la Rimmel, pret 10 lei.

Iti va oferi volum, efectul mult dorit de gene lungi bine definite si nu in ultimul rand, persistenta. Este o alegere foarte buna si pentru persoanele cu ochi sensibili. Datorita ingredientelor sale, are un continut redus de emulsificatori si este imbogatit cu o formula bazata pe apa, de aceea nu irita ochii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.