Setari Cookie-uri

Program de slabire acasa

Adio cure de slabire drastice, abonamente la o sala cu preturi inaccesibile sau pastile asa-zis miraculoase! A venit momentul sa incepi un program de slabire foarte sanatos, ce consta in schimbarea intregului stil de viata. Partea buna este ca poti pune in practica acest program de slabire chiar la tine acasa, fara costuri suplimentare incepe chiar de astazi, inarmata cu multa vointa si continua pana cand atingi greutatea dorita! Un articol de Raluca Mateescu

Sportul
Daca ti-ai propus sa incepi un proces de slabire armonioasa si de lunga durata, sportul este elementul vital, alaturi de nutritia echilibrata! Specialistii sustin ca, pentru arderea grasimilor, cel mai bun program consta in 30 de minute de antrenament, de patru ori pe saptamana.
Vrei sa faci fitness in propriul tau apartament? Investeste-ti economiile intr-un aparat cardio, precum o bicicleta eliptica, stepper, banda de alergare sau bicicleta medicinala magnetica.
Daca preferi gimnastica aerobica, Internetul iti pune la dispozitie o multime de programe de antrenament, speciale pentru o slabire de lunga durata! Iata o selectie complexa de antrenamente aerobice online:
Incalzire: click aici.
Exercitii in functie de grupele musculare (click pe fiecare grupa): talie si spate, muschi fesieri, abdomen, brate si piept,10 minute de exercitii pentru picioare.
Relaxare (dupa antrenament): click aici.
Tae Bo: Billy Blanks este unul dintre cei mai populari antrenori de Tae Bo din lume – vezi aici antrenamentul.
Pilates: 10 minute de Pilates, pentru flexibilitatea corpului - click aici.
Zumba: O metoda distractiva de a arde grasimile - click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.