Setari Cookie-uri

New York Fashion Week: Hair Trend

Monique Lhuillier primavara/vara 2014: Coafuri create de Bob Recine pentru Moroccanoil

Monique Lhuillier primavara/vara 2014: Coafuri create de Bob Recine pentru Moroccanoil

Inspiratie Monique Lhuillier:

In acest sezon m-a inspirat eleganta veritabila, care se foloseste de culori intense, luminoase si de siluetele moderne, feminine” a declarat Monique Lhuillier.

Coafura:

Pentru colectia Monique Lhuillier primavara/vara 2014, Bob Recine, stylist Moroccanoil, a creat coafuri geometrice, cu accente sculpturale minimale, adaptate schimbarilor climaterice specifice acestui sezon. Aspectul natural, despletit al pletelor netede si lejere este perfect pentru zilele linistite de vara. “Creatiile lui Monique din acest an sunt extraordinare - colorate, vaporoase, cu forme geometrice. Am fost inspirat de eleganta lor delicata, de formele moderne si de intensitatea tesaturilor feminine” a declarat Recine.

Citește și:

Cum a fost creat look-ul:

• “Am impartit parul in doua sectiuni si am pulverizat pe intreaga podoaba capilara spray-ul de par stralucitor cu fixare medie. Apoi am folosit o placa de indreptat parul pe care am trecut-o prin suvite pentru a le netezi si pentru a le conferi o sustinere stralucitoare. Iubesc spray-ul cu fixare medie pentru ca ofera parului lejeritate si nu-l incarca. Era exact ce-mi doream pentru o coafura naturala, care aminteste de libertatea si linistea zilelor de vara,” a precizat Recine.

• “Am pieptanat parul de la urechi in sus spre fata si am aplicat de la radacina pana la jumatatea parului spuma pentru volum. Apoi, am aplicat gelul pentru coafat in aceasta jumatate a podoabei capilare, pe care am pieptanat-o in jos si pe care am fixat-o ca si partea cu aspect ud a coafurii.”

Citește și:

“In contrast cu aspectul de par ud din varful coafurii, restul parului a fost lasat uscat, periat pe spate. Am folosit peria Moroccanoil XLPRO Paddle pentru a netezi si pastra forma geometrica dreapta a coafurii.”

• “Am finalizat coafura cu spray-ul de par stralucitor cu fixare puternica, care pastreaza coafura intacta oferindu-i si luciu natural.

Produse folosite:

Spray de par stralucitor cu fixare medie Moroccanoil® ofera o fixare flexibila, de lunga durata, fara a lasa reziduuri lipicioase, care sa afecteze luminozitatea si stralucirea parului. Spray-ul contine o formula cu o combinatie de ingrediente foarte sofisticate, la care se adauga si uleiul de argan, care ajuta la crearea si pastrarea coafurilor fine, naturale. (330 ml – 97 lei)

Spuma pentru volum Moroccanoil a fost conceputa pentru a oferi textura parului, oferind flexibilitate coafurii. Formula sa usoara ofera o rezistenta de durata, cu volum, care nu incarca parul. Spuma pentru volum Moroccanoil asigura intensitate si amploare firelor lipsite de vitalitate, lasand parul cu un aspect sanatos, stralucitor. (In curand disponibil pe piata din Romania.)

Citește și:

Gelul pentru coafat Moroccanoil® usureaza crearea look-urilor netede si stralucitoare, rezistente, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Formula bazata pe infuzia de ulei de argan ofera parului hidratare, imbunatatind structura firului de par, mentinand coafura cu aspect sanatos si luciu natural. (180 ml – 89 lei)

Peria Moroccanoil® XLPRO Paddle este ideala pentru folosirea zilnica in pieptanarea si descurcarea buclelor, avand peri speciali care maseaza scalpul. (In curand disponibil pe piata din Romania.)

Spray de par stralucitor cu fixare puternica Moroccanoil® permite coafarea in diferite stiluri, fara a compromite aspectul luminos al parului. Cu o formula bazata pe infuzia de ulei de argan, acest produs lasa parul manevrabil si sanatos. (In curand disponibil pe piata din Romania.)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.