Tendintele de machiaj in 2010

Tendintele de machiaj in 2010
Kudika
4 Februarie 2010

Cuvintele cheie ale acestui sezon sunt proaspat si impulsiv" spune Pat McGrath Global Creative Director pentru P&G Beauty, referindu-se la abordarea super-moderna. E o noua atitudine plina de incredere, care a incendiat domeniul machiajului. Pentru prima data, dupa multe sezoane, am stiut de la inceput ca totul este asa cum trebuie sa fie. A fost o reactie instictuala care nu a necesitat niciun efort suplimentar."

Ceea ce Pat descrie drept "cei 10 pasi pentru un machiaj reusit" reprezinta, de fapt, o reactie adversa la exces. Nimeni nu poate tine pasul cu excesele continue si astfel s-a nascut aceasta abordare mai democratica" explica ea. Este modul in care femeile obisnuite folosesc machiajul. Pentru anumite prezentari, Pat a folosit doar trei elemente care evidentiaza fie buzele, fie ochii.

Chiar daca acest sezon se bazeaza pe un look minimalist, acesta este foarte puternic, ne asigura ea. Este un look care degaja optimism si care foloseste nuante vesele si pline de culoare.

Informatii & imagini oferite de P&G Beauty

Versiunea moderna a personajului Alice in Tara minunilor creat de Versace a fost inspirata de filmul cu acelasi nume al lui Tim Burton. In machiaj aceste elemente s-au concretizat prin folosirea din abundenta a fardurilor in nuante de mov, in tandem cu creion de ochi violet, evindentiate prin gene inchise la culoare.
Kinder Aggugini a adoptat tema „romantismului sumbru”: machiaj cu pleoape roz si un strat de sclipici mov pe fond visiniu, genele lungi pe pleoapa inferioara, care au contribuit la sublinierea look-ului de papusa.
Foto: Tendinta Pastel Playtime in varianta Kinder Aggugini

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri