Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj inspirat de Angelina Jolie

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood.La premiera celui mai recent film al sau, Salt, aceasta si-a facut aparitia intr-o forma de zile mari, purtand o superba creatie marca Versace, asortata unei coafuri lejere si unui make-up natural.

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood. La premiera celui mai recent film al sau, Salt, aceasta si-a facut aparitia intr-o forma de zile mari, purtand o superba creatie marca Versace, asortata unei coafuri lejere si unui make-up natural. Aparent elaborat, machiajul Angelinei este feminin si ii reliefeaza ca de fiecare data trasaturile deosebite: ochii mari si buzele voluminoase.

MOSCOW, RUSSIA. JULY 25, 2010. American actress Angelina Jolie attends the premiere of Phillip Noyce s Salt, a spy thriller, at Oktyabr Cinema. (Photo ITAR-TASS/ Maxim Shemetov) Photo via Newscom Cu putina indemanare, poti obtine si tu un look inspirat din stilul Angelinei Jolie. Axeaza-te pe naturalete, deoarece machiajul actritei este foarte curat, clasic si pentru mai multe detalii, urmareste indicatiile noastre:

1. Incepe cu aplicarea fondului de ten. Poti utiliza o crema hidratanta ca baza de machiaj daca ai tenul foarte uscat. In plus, crema va oferi rezistenta machiajului si un aspect cat mai natural. Fondul de ten se va aplica prin miscari circulare cu un buretel special sau cu degetele. Camufleaza imprefectiunile cu un baton corector si finiseaza machiajul fetei cu o pudra pulbere fina.

2. Un pas foarte important in realizarea machiajului il reprezinta aranjarea sprancenelor. Forma lor este extrem de importanta, deoarece incadreaza ochii si definesc expresia fetei. Asadar, subliniaza-le culoarea cu un fard maro potrivit nuantei tale si aranjeaza-le cu o periuta speciala. Optional, poti utiliza si un gel special pentru fixare.

3. Urmeaza machiajul ochilor. Aplica un fard auriu pe toata suprafata pleoapei; acesta asigura luminozitate si va crea un contur cald. Apoi countureaza coltul exterior al pleoapei cu un fard sidefat maro inchis, amestencand-ul foarte bine cu fardul anterior. Traseaza o linie subtire si de-alungul pleoapei inferioare, oprindu-te la mijloc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.