Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj inspirat de Audrey Hepburn

Frumusetea naturala si stilul elegant al lui Audrey Hepburn au reusit sa o transforme intr-un simbol al idealului feminin. Hainele, machiajul, coafura, toate infatisau o femeie puternica si, in acelasi timp, fragila, eleganta si sensibila.

Frumusetea naturala si stilul elegant al lui Audrey Hepburn au reusit sa o transforme intr-un simbol al idealului feminin. Hainele, machiajul, coafura, toate infatisau o femeie puternica si, in acelasi timp, fragila, eleganta si sensibila.

Pentru a obtine un machiaj inspirat de stilul lui Audrey, ai nevoie de: creion corector, baza pentru machiaj, fond de ten, pudra, pensule, creion sau farduri pentru sprancene, farduri mate (crem, vanilie, maro deschis, maro inchis), tus lichid negru, mascara neagra, blush si ruj.

1. Rutina zilnica a machiajului

Pentru un ten curat si fara imperfectiuni foloseste demachiant atat dimineata (inainte de a aplica machiajul), cat si seara inainte de a merge la culcare. Continua apoi ritualul de ingrijire cu un gel care curata in profunzime si, intr-un final, hidrateaza tenul cu o crema.

Foloseste baton corector in zonele cu probleme pentru a estompa iritatiile sau a acoperi cosurile, apoi aplica un strat subtire de baza pentru machiaj, asteapta cateva secunde pentru a se usca si utilizeaza fondul de ten.

Pudra este optionala daca ai tenul curat si obligatorie pentru femeile care au tenul gras deoarece absoarbe excesul de sebum si nu acopera porii, lasand pielea sa respire.

2. Machiajul sprancenelor

Pentru sprancene groase si definite precum cele ale lui Audrey Hepburn, ai nevoie de un creion special sau un fard in aceeasi nuanta. Foloseste o pensula cu peri aspri si taiati oblic (acestia asigura o buna aplicare) si incepe din coltul interior al sprancenei, trasand linii fine, apoi continua catre zona arcuita, oprindu-te in coltul exterior.

Sfat: nu depasi linia naturala a sprancenelor deoarece vor avea un aspect fals si inestetic.

3. Machiajul ochilor

Foloseste fardul crem pe intreaga suprafata a pleoapei superioare, apoi continua cu cel in nuanta vaniliei doar in zona arcadei, sub sprancene si putin in coltul interior al ochiului.

Fardul maro deschis trebuie aplicat in interiorul pliului pentru a crea o usoara umbra, iar cel inchis in coltul exterior al ochiului, realizand astfel un aspect usor de smokey eyes.

Cu o pensula curata amesteca toate fardurile folosite pentru ca trecerea de la o nuanta la alta sa se faca treptat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.