Setari Cookie-uri

Tendintele in machiaj pentru vara 2008

Contrastele intalnite in cazul tendintelor din coafura se regasesc si in machiaj: look-urile extrem de dramatice, aproape teatrale, alterneaza cu imagini naturale, specifice machiajului de zi. Acest sezon cuprinde o gama extrem de diversificata, de la look-ul deosebit de artistic, ce pune accent pe profunzimea privirii in cazul Ochilor expresivi, pana la machiaje ce amintesc de girl next door sau de priviri de papusa, ca in tendintele Ten perfect, respectiv Accente romantice. Una dintre tendintele-cheie in machiaj in acest sezon este Buze indraznete, care variaza de la albastru si verde, pana la nuante deschise de fuchsia.

OCHI EXPRESIVI - Accente teatrale
Tendinta “Accente teatrale” este completata de un machiaj foarte feminin, cu influente din anii ’70, “Ochi expresivi”.
Ochiul este machiat cu codite ridicate spre exterior, neexagerate, foarte feminine. Look-ul dramatic este completat de un accent de culoare in unghiul intern al ochiului, imediat sub spranceana. Pentru un plus de expresivitate, pe marginea interna a ochiului se foloseste negrul.
Sprancenele sunt arcuite foarte delicat si date cu un gel pentru luciu, fapt care creeaza senzatia unui machiaj super finisat.
Pometii sunt foarte bine sculptati, iar sub linia lor se foloseste o umbra din fard bronzant, pentru a un look foarte elegant si rafinat.
Buzele sunt machiate cu rujuri naturale, deschise. Centrul buzei este foarte luminos, cu aspect pudrat (aspect care subliniaza partea retro a machiajului). Finisarea buzelor se face cu un creion alb sau bej care deseneaza linia superioara a lor, pe marginea superioara sau imediat peste buze.
Acest machiaj apare in prezentarile: Anna Sui, Prada, Dior si John Galliano.
Credite foto:P&G Beauty - MarcJacobs

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.