Setari Cookie-uri

Frumoasa pana de Craciun

Iti vine sau nu sa crezi, au mai ramas doar 5 saptamani pana la Craciun! Da, urmeaza o perioada in care trebuie sa te concentrezi asupra a o multime de lucruri: cadouri, cumparaturi, masa festiva, invitatii, petreceri si nu in ultimul rand, frumusetea ta personala. Cu siguranta iti doresti sa stralucesti de Craciun, fie ca il vei petrece alaturi de familie, gasca de prieteni sau intr-un cadru intim, alaturi de iubitul tau, asa ca ti-am pregatit o lista cu tot ce trebuie sa faci pentru a avea un ten, corp si par de invidiat pana de Craciun!

Corp
In 5 saptamani, o crema anticelulitica buna va da rezultate vizibile, asa ca incepe de pe acum un tratament anticelulitic. Cele mai bune rezultate le obtii masandu-ti corpul cu crema atat dimineata, cat si seara.
Exfoliaza-ti pielea saptamanal cu un scrub natural, realizat din 2 linguri de zahar brun, o lingura de miere si una de ulei extravirgin de masline. Acesta indeparteaza celulele moarte si, in plus, hidrateaza intens pielea.
Nu uita sa te programezi pentru o epilare cu ceara cu doua saptamani inainte de perioada petrecerilor de Sarbatori. Astfel, pielea va avea timp sa se calmeze si sa fie perfect fina.
Incearca sa-ti strecori in program una-doua sedinte de aerobic si sauna pe saptamana. Pana de Sarbatori, muschii tai vor fi supli si intinsi, iar pielea purifiata datorita saunei. Doar vrei sa arati uimitor in rochita cea noua, nu-i asa?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.