Setari Cookie-uri

Frumoasa pana de Craciun

Iti vine sau nu sa crezi, au mai ramas doar 5 saptamani pana la Craciun! Da, urmeaza o perioada in care trebuie sa te concentrezi asupra a o multime de lucruri: cadouri, cumparaturi, masa festiva, invitatii, petreceri si nu in ultimul rand, frumusetea ta personala. Cu siguranta iti doresti sa stralucesti de Craciun, fie ca il vei petrece alaturi de familie, gasca de prieteni sau intr-un cadru intim, alaturi de iubitul tau, asa ca ti-am pregatit o lista cu tot ce trebuie sa faci pentru a avea un ten, corp si par de invidiat pana de Craciun!

Par
Majoritatea femeilor sunt extrem de preocupate de ingrijirea parului, fiind constiente de faptul ca o podoaba capilara sanatoasa si stralucitoare ne poate schimba total imaginea. Un prim pas pentru a te bucura de un par frumos este sa iei suplimente din complexul de vitamine B: printre alte beneficii aduse organismului, acestea intaresc parul si unghiile.
Protejeaza-ti parul de temperaturile scazute folosind o crema sau un balsam sub forma de spray cu factor de protectie solara. Acestea au si rolul de a descurca parul, asa ca le poti folosi de fiecare data dupa ce te speli pe cap.
O data pe saptamana, aplica pe tot parul o masca cu ulei caldut. Cumpara din comert o masca speciala, din diferite uleiuri hidratante sau aplica una realizata de tine, din cantitati egale de ulei de ricin si ulei de masline extravirgin.

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.