Setari Cookie-uri

Frumoasa pana de Craciun

Iti vine sau nu sa crezi, au mai ramas doar 5 saptamani pana la Craciun! Da, urmeaza o perioada in care trebuie sa te concentrezi asupra a o multime de lucruri: cadouri, cumparaturi, masa festiva, invitatii, petreceri si nu in ultimul rand, frumusetea ta personala. Cu siguranta iti doresti sa stralucesti de Craciun, fie ca il vei petrece alaturi de familie, gasca de prieteni sau intr-un cadru intim, alaturi de iubitul tau, asa ca ti-am pregatit o lista cu tot ce trebuie sa faci pentru a avea un ten, corp si par de invidiat pana de Craciun!

Manichiura
Pentru a avea maini mereu ingrijite, e suficient sa iti faci manichiura o data pe saptamana. Este momentul sa dai unghiilor tale forma dorita si, daca te confrunti cu diferite probleme precum unghii casante sau piele deshidratata, sa investesti in tratamente de calitate.
Este foarte important sa nu tai cuticulele, intrucat ele protejeaza unghiile de bacterii si infectii.
Foloseste o crema intens hidratanta pentru maini dimineata si seara. Daca nu iti place sa porti manusi, nu iesi din casa fara sa-ti masezi mainile cu o crema cu un factor de protectie solara de cel putin 15, ce iti va proteja pielea de agresiunile exterioare, precum poluarea si schimbarile bruste de temperatura.

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.