Setari Cookie-uri

Parfumuri irezistibile

Atunci cand doresti sa scoti in evidenta latura ta senzuala si misterioasa, poarta cateva picaturi dintr-un parfum irezistibil de sexy! Memoria olfactiva este una de lunga durata, de multe ori intamplandu-se sa ne amintim diferite persoane sau senzatii datorita unor parfumuri sau arome. Hainele sunt optionale, insa parfumurile luxoase, cu arome vibrante si patrunzatoare, sunt esentiale pentru o noapte de neuitat...

Apa de parfum Christian Lacroix Rouge de la Avon, 119 lei.
ROSU, tentatie…
Tentatie de lux, stil si rafinament. Vei fi placut surprinsa sa le descoperi in noua apa de parfum Christian Lacroix Rouge, creata in exclusivitate pentru Avon. Prin noua sa creatie, Lacroix a incercat sa sublinieze latura sexy si sofisticata din fiecare femeie.
Notele de varf transmit aroma proaspata a cojilor de portocale, armonios imbinate cu aroma exuberanta a petalelor de bujori, energizate de piper alb. Arome senzuale pline de pasiune, transmise de notele de mijloc ale esentelor de liliac, lalele, floare de pruna japoneza, se imbina cu cele ale florilor de osmanthus si ale garoafelor spaniole.
Casmirul, moscul fin si aroma de patchouli sunt ultimele elemente ale notelor de baza care definesc parfumul.

Afla alte detalii ale parfumului si de unde il poti cumpara de pe Envy.ro!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.