Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, iti prezentam cele mai noi produse de infrumusetare aparute pe piata! In luna martie, poti opta pentru un ruj sau balsam de buze organic de la Nvey Eco, marca de cosmetice ecologice de lux din Romania, un sampon si balsam cu noua tehnologie Amino-S de la Pantene Pro-V, un fixativ flexibil de la Londa Professional sau poate chiar un tratament cu laser de la Clinica Dermastyle! Aslavital a lansat o noua gama de cosmetice fabricate in Romania, iar absorbantele Always iti ofera o protectie mult mai buna. Bucura-te de frumusetea ta in aceasta primavara!

Sunt perioade in care esti nesigura si crezi ca nu poti face fata schimbarilor din viata ta. Sunt zile in care esti deprimata fara motiv. Sunt zile cand faci eforturi sa fii optimista, dar parca ai fi uitat ce este optimismul.
Te-ai gandit vreodata ca in acele zile poti sa-ti acorzi un moment de ragaz si sa te gandesti putin doar la tine? E asa placut sa profiti de momentul de respiro si sa vorbesti cu prietena ta o ora la telefon! Poti lenevi tolanita pe canapea la televizor, fiind linistita ca o sa fii inteleasa. Alinta-te din cand in cand, oferindu-ti un moment de placere. Lumea nu va sta in loc din cauza asta!
Noul absorbant Always cu sistemul unic "4 Fix Wings" te sustine pentru ca acele zile sa fie la fel de fericite ca oricare altele. Te poti bucura de toate acele activitati care iti fac viata frumoasa.
Noul Always, acum cu aripioare ‘4Fix‘, care isi pastreaza centrul absorbant si liniile de demarcatie albastre care actioneaza asemenea unor bariere de protectie, iti ofera siguranta de a face tot ce iti doresti in aceasta perioada.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.