ZenSpa este cel mai nou sistem multi-etapa care satisface nevoile individuale de confort total si relaxare. Acest sistem inovator ofera o combinatie unica intre filozofia terapeutica estica bazata pe aromaterapie si plante naturale, cu avansata tehnologie vestica a terapiei prin enzime. Gama include un important ingredient: papaina, o enzima proteolitica extrasa din latexul de papaya verde care este recunoscuta pentru dizolvarea celulelor moarte si regenerearea celulelor pielii. Produsele Zen Spa sunt disponibile in trei tipuri de arome tamaduitoare: ghimbir energizant, ceai verde calmant si lamaie ravitalizanta. Inca o data JESSICA COSMETICS furnizeaza diversitate, fiecare produs avand calitati proprii creand cea mai eficienta si placuta sedinta de pedichiura chiar la tine acasa.
Cunoscuta ca “Prima doamna a unghiilor”, denumire acordata prima oara de The New York Times, Jessica Vartoughian a fost pioniera unei revolutii de produs si marketing, reusind sa prevada enormul potential al ingrijirii unghiilor in dezvoltarea unui mare business. Industria ingrijirii unghiilor, in valoare de milioane de dolari in ziua de astazi, isi are radacinile in primul salon specializat de manichiura/ pedichiura deschis de Jessica in 1969. Astazi, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult in renumitul Jassica Nail Clinic de pe Sunset Boulevard. Ramane in continuare centrul inovatiei in domeniul ingrijirii unghilor, care se adreseaza in principiu elitei de la Hollywood, VIP-urilor si oricui altcuiva care apreciaza forma de arta reprezentata de manichiura Jessica.
Tratamentele de unghii oferite de JESSICA COSMETICS sunt disponibile in saloanele si spa-urile de top din intreaga lume.
Pret: 90 RON (169 g)
143 RON (500 g)

10 Noutati in frumusete pentru sfarsitul lui noiembrie
50 de noutati in frumusete
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: