Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

Vara asta, rasfata-ti parul cu tratamentele Gliss!
Dupa cum bine stim, parul sufera mai ales vara, din cauza actiunii factorilor externi (ca de ex. soare, caldura, vant, mare etc.). Pentru ca parul tau sa se simta revigorat chiar si vara, in conditii extreme, specialistii Schwarzkopf & Henkel recomanda folosirea balsamurilor-tratament express „leave-in” (fara clatire) din gama Gliss:
1. Gliss “Deep Repair 19”
Datorita celor 19 ingrediente-cheie pentru refacerea parului uscat si degradat, Gliss Deep Repair 19 repara firul de par, conferind parului un plus de textura, vigoare si elasticitate. In plus, produsul racoreste scalpul si ofera o senzatie de prospetime extrem de placuta in zilele calduroase de vara.
2. Gliss « Liquid Silk » - pentru un plus de stralucire
Cu spray-ul tratament Gliss Liquid Silk, efectul de stralucire al parului este asigurat datorita formulei „Liquid Silk”, ce actioneaza eficient atat pe suprafata firului de par, cat si in profunzimea acestuia, ajutand la regenerarea firului, fara a-l incarca inutil. Astfel, parul devine foarte matasos, stralucitor, mai frumos si mai sanatos – chiar din interior!
Ambele produse se pot aplica atat pe parul uscat, cat si pe parul umed si nu necesita clatire.
Pretul recomandat al fiecarui produs: 13,39 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.