De la STAR la DIVA in cateva secunde cu VOLUME DIVA MASCARA de la ASTOR
Gene somptuoase pentru un eveniment de gala
Oricine stie ca divele au mult mai mult glamour, prestigiu si recunoastere decat „simplele” staruri. Sa fie oare un secret la mijloc?
Cand vine vorba de gene fabulos de curbate, dense si voluptuoase, au cu siguranta un secret. Se numeste Volume Diva Mascara de la ASTOR- un secret pe care il impartasesc toate divele.
Volume Diva Mascara ofera genelor tale un volum perfect si o curbare halucinanta. Este prima mascara pe baza de Lash Perfecting Elixir, o combinatie delicata de orhidee neagra, Aur pretios si Lycra®. Asigura genelor densitate si curbare sublima. Aceasta formula inovatoare contine un polimer de hidratare 3D, care confera genelor o netezime si o suplete incomparabile. Gata cu genele fragile! Pe langa look-ul rapitor, ce-ti taie pur si simplu rasuflarea, genele radiaza de sanatate si au textura senzuala satinata.
Si asta nu e tot! Iti prezentam periuta DivaSoft™, cu un aspect unic de papion si cu doua rezervoare ce asigura un volum instantaneu. Cu forma lor Duo Bow, perisorii fini alinta, ingrijesc si acopera genele. Acum sunt gata pentru un eveniment sofisticat!
Ca si formula, ambalajul se potriveste oricarei dive care se respecta: este glamorous, elegant si foarte feminin, in nuante stralucitoare de auriu. Liniile sale curbate iti amintesc de efectul pe care mascara il are asupra genelor. Capacul subtil embosat este decorat cu modelul unei flori delicate de orhidee in onoarea Orhideei Negre din compozitia sa. Ambalajul variantei Waterproof este intr-o nuanta de argintiu stralucitor.
(P) Solutii naturale si sanatoase pentru igiena orala
Beauty News
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: