Noua pasta de dinti Colgate Total Advanced Clean – solutia revolutionara de la Colgate pentru senzatia de curatare profesionala care dureaza
Pentru a pastra senzatia de curatare de dupa periajul profesional, laboratoarele de cercetare Colgate au descoperit o noua formula avansata de curatare a dintilor care contine ingrediente similare celor utilizate de catre medicii dentisti. De asemenea, noua formula are in compozitia sa sistemul anti-bacterian Colgate Total, despre care s-a demonstrat clinic ca previne formarea placii bacteriene cu pâna la 98%.
Colgate lanseaza noua pasta de dinti, Colgate Total Advanced Clean, singura pasta de dinti care pastreaza senzatia de prospetime si curatare a dintilor, exact ca dupa o vizita la medicul dentist.
Tratamentul de curatare profesionala a dintilor, la medicul dentist, conduce la indepartarea placii bacteriene si la eliminarea tartrului, lasând dintii perfect curati si extrem de netezi la atingere, insa aceasta senzatie dureaza doar câteva ore. Acum, cu noua pasta de dinti Colgate Total Advanced Clean, aceasta senzatie poate fi pastrata pentru mai mult timp.
Pret mediu: Colgate Total Advanced Clean 50 ml – 6.44 RON
Colgate Total Advanced Clean 100 ml – 10.98 RON


(P) Solutii naturale si sanatoase pentru igiena orala
Beauty News
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: