Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

Creat pentru a fi complet rezistent la apa, fara fir si reincarcabil, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry poate fi folosit in siguranta la dus sau in timp ce faci baie. Nivelul de durere este redus nu numai de aburii calzi care dilata porii, dar si de rolele epilatorului care iti maseaza pielea cu blandete. Datorita sistemului patentat Braun HairLift si capului pivotant, epilatorul indeparteaza firele de par simplu si eficient, chiar si pe cele mai mici de 0,5 mm. Mai mult, noul Braun Wet&Dry poate indeparta mai multe fire dintr-o singura miscare fata de orice alt epilator.
Pentru a beneficia de cel mai delicat epilat, Braun Silk-épil Xpressive Wet & Dry este primul epilator Braun care poate fi folosit si in apa, iar avantajele demonstrate stiintific sunt - fara durere, iritatii si picioare fine pana la patru saptamani!
De-acum te poti ocupa de celelalte lucruri pe care le ai de facut intr-o zi!
Pret recomandat*:
Braun SE7381WD 495 RON (cu accesorii suplimentare - atasament EfficiencyPro, cap ingust pentru epilare axila)
Braun SE7781WD 560 RON (cu accesorii suplimentare - atasament EfficiencyPro, cap de radere si ataşament pentru scurtarea părului, atasament pentru epilarea faciala, atasament pentru epilare axila)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.