Linden Leaves si CharityGift.ro semneaza un parteneriat pentru a ajuta copiii cu probleme grave de sanatate
Incepand cu luna mai, produsele Linden Leaves din Noua Zeelanda sunt disponibile in magazinul online www.charitygift.ro. Fiecare produs cumparat va aduce un zambet copiilor Asociatiei Piticot din Oradea deoarece contine o donatie de 10%.
“Am ales sa donam 10% din vanzarea produselor Linden Leaves catre Asociatia Piticot, bucurandu-ne ca putem ajuta copiii cu probleme din cadrul acestei Asociatii, insa decizia a fost grea stiind ca trebuie sa alegem dintre atatea fundatii infiintate special pentru problemele copiilor”, declara Corina Chelu, Country Manager al Linden Leaves in Romania. Gama produselor disponibile pe CharityGift.ro include: uleiuri si lotiuni de corp, mini-kituri spa sau pentru calatorie, produse pentru barbati, seturi cadou si saculeti pentru baie.
Campaniile caritabile sunt in atentia companiei Linden Leaves la nivel international, in general indreptate catre cauze de sanatate, social sau de mediu. In prezent, in Noua Zeelanda echipa PR Linden Leaves se pregateste pentru o campanie de ajutorare a copiilor cu probleme grave de inima, campanie care va incepe in data de 22 mai 2009.


(P) Solutii naturale si sanatoase pentru igiena orala
Beauty News
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: