Setari Cookie-uri

Machiaj dupa forma ochilor

Fiecare femeie e frumoasa in felul ei, insa in acelasi timp, nici o femeie nu e perfecta. Fiecare dintre noi are ceva ce vrea sa imbunatateasca cand vine vorba de propria fata: fie ca e vorba despre marimea buzelor, forma nasului sau forma ochilor. Machiajul se dovedeste de real ajutor cand vine vorba de evidentierea punctelor forte si mascarea defectelor. Aplicat cu maiestrie, acesta poate ajuta o femeie sa fie fermecatoare. Dand ascultare recomandarilor cititoarelor noastre, ti-am pregatit pentru astazi cateva sfaturi pentru a alege machiajul potrivit formei pe care o are ochii tai. Iti vom prezenta mai intai machiajul potrivit formei ochilor pentru ca apoi sa ne ocupam de machiaj in functie de pozitionarea acestora.

Ochi cu pleoapa cazuta
Acest tip de ochi, cunoscuti si ca “ochi de budoar”, arata ca si cum ochii ar fi partial inchisa. Acestia au nevoie, in general de mai multa expunere. Pentru a-i face sa para mai proeminenti foloseste o nuanta deschisa si luminoasa pe arcada si in coltul interior al ochiului langa linia genelor. Aplica o nuanta de fard putin mai inchisa pe pleoapa mobile si foloseste o nuanta si mai inchisa pentru coltul exterior al ochiului intr-o forma usor ascendenta.
Cu ajutorul unui dermatograf traseaza o linie fina pentru a evidential genele superioare si intinde-o cu ajutorul unui betisor de urechi. Incheie prin aplicarea unui strat de rimel negru doar pe genele superioare.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.